Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátanátok a férjeteknek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok a férjeteknek, ha az 1 alkalommal félrelépett egy fiatal, meleg sráccal?

Figyelt kérdés

2016. jan. 11. 11:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Semmiféle megcsalást nem tudok megbocsátani. Mindegy, hogy férfival, nővel, kutyával, almafával csal meg. Az akkor is megcsalás!
2016. jan. 11. 16:38
 12/27 anonim ***** válasza:
35%
Én igen,ezt nem tartanàm igazi megcsalàsnak.
2016. jan. 11. 19:18
 13/27 anonim válasza:
49%
Az attol függ...mennyire volt fiatal a srác?
2016. jan. 12. 02:10
 14/27 anonim ***** válasza:
38%
Hát csajok a válaszaitokból csak az éretlenségetek tűnik ki! Ha csak a fizikai valótok tud élni egy kapcsolatban,az nem kapcsolat.akkor lesz belőle valami,ha tisztában lehetsz azzal,hogy a tiéd a lelke,és ha az megvan ,akkor nagy ívben leszarod,hogy a testét hogy elégíti ki.
2016. jan. 12. 11:09
 15/27 anonim ***** válasza:
5%

Megcsalást sehogysem!!!!!!!

Ha csak mondjuk a barátnőm egy másik lánnyal volt egy éjszaka mondjuk! Mondjuk azt se bocsátanám meg hogy nem szólt hogy legalább hadd nézzem!!!!

De ez ilyen szituban mint a kérdés több mint undorító!

F

2016. jan. 12. 15:09
 16/27 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen a szituációtól függ. Ha alapból tudom hogy biszex a párom, és így elfogadtam - azzal a tudattal hogy nem tudok mindent megadni neki - akkor eleve elnézném ha pasi szeretőt tart. De ha becsapott, nem tudtam mi van ,akkor annyi a kapcsolatnak. Ez nem arról szól hogy félrelépett-e, hanem hogy becsapott-e.
2016. jan. 12. 16:20
 17/27 anonim ***** válasza:
70%
Persze. Én már százszor megbocsátottam.Egyszer élsz,nem érdemes haragudni.Ha neki ez kell hagyd....
2016. jan. 12. 16:26
 18/27 anonim ***** válasza:

A-a.

Oriasit csalodbek, nekem nem kene egy hazug homi.

2016. jan. 13. 02:49
 19/27 anonim ***** válasza:
92%

Nézd kérdés miért szereted őt mert nőkkel csinálja vagy azért mert mint emberi lény szereted és hozzád tartozik, Jobb lenne ha nővel csalna (lányok nézzetek már a pasitok után, a java része fent van szexportálokon és évek óta csal titeket nővel, pasival).

Van egy perverziója, lehet ha ezt együtt élnétek át feldobná a szexuális életeteket és nem kellene megcsalni a másikat, sőt neked is jót tenne, mert ez csak fizikális dolog nincs benne érzelem, Ő téged szeret, te vagy számára a legfontosabb, de van valami a szexbe amit egy nő nem tud neki megadni. Ha ő az igazi neked el kellene gondolkodni, mi az ami közösen jó mindkettőtöknek.

2016. jan. 13. 08:17
 20/27 anonim ***** válasza:
5%

Gondolom hogy nézhetsz ki ha a férjed egy pasihoz menekült! ..... :D

MI?!

Egyébként jól is elsülhetnek a dolgok! Csináljátok hármasban! Most az mellékes, hogy a pasiknak egymástól áll a cövek! Fúj!!! Ezek vonatoznának, te meg mennél utánuk kézi hajtánnyal! Jujj! Nyírd ki!!

2016. jan. 14. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!