Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátanátok a férjeteknek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok a férjeteknek, ha az 1 alkalommal félrelépett egy fiatal, meleg sráccal?

Figyelt kérdés

2016. jan. 11. 11:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"van valami a szexbe amit egy nő nem tud neki megadni."

Micsinálsz????

És ha egy férfi sem tudja megadni, akkor csinálja kutyával, lóval??

2016. jan. 14. 23:21
 22/27 anonim ***** válasza:
Látom a többség piszok önző! Ha az én férjem szereti mondjuk a dobos tortát de a másik nagy kedvence a csoki is amit viszont én nem szeretek, akkor várjam el tőle, hogy az én kedvemért mondjon le a csokisról??
2016. jan. 15. 15:31
 23/27 anonim ***** válasza:
Akkor értelmezzük! Ha a férjed ugyan szeret téged, de szereti (kúrogatja) a szomszéd kis csajt is, akkor a te nem fogod azt mondania férjednek hogy ku.rvapecér? És tovább asszisztálsz a dologhoz?
2016. jan. 15. 19:31
 24/27 anonim ***** válasza:

#22 mi ez az ostoba demagóg hasonlat?

remélem ezt te se gondoltad komolyan...

2016. jan. 15. 20:04
 25/27 anonim válasza:
20%
Én biztos hogy nem!! Mivel nem egy köcsöggel akarok élni hanem egy férfival.. És ha egy férfi már úgy nézz egy másik pasira hogy akar tőle valamit,úgy..akkor az már rég nem jó..Ha egyszer tudott a párod férfival lenni akkor hidd el hogy többszőr is kedve lessz hozzá mihelyst meglát egy helyes pasit.. Ferde hajlamú ...Nekem tuti hogy, soha nem kéne mégegyszer...fujj.. De ez a te döntésed..ha te úgy gondolod hogy megtudod ezt az óriási vétket bocsájtani akkor tessék.. hisz az újjunk sem egyforma... :) Ki hogy van vele.. na további szép estét.
2016. jan. 16. 20:17
 26/27 anonim ***** válasza:
Ez nem megbocsátás kérdése elsősorban. Mit kezdesz egy homoszexuális férfival? Ha ő pasira vágyik akkor te hogy férsz ebbe a kapcsolatba? Még ha nővel fekszik le akkor ha szereted lenne esélyed de így semmi értelme.
2016. jan. 17. 15:18
 27/27 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy szerelemből tette-e, de ez nagyon nem valószínű. A biszex vágyak természetesek is lehetnek - minden boszorkányüldözés ellenére - és a kapuzárási pánik is rátehet egy lapáttal. Sztem kismillió ilyen eset van, bár nehéz tudomásul venni, ha a társadalom a föld alá űzi az ilyesmit. Tenni nem lehet ellene semmit, és az is helytelen, ha egy nő egy fiatal fiúhoz méricskéli magát, pláne ha a párja amúgy nem akarja elhagyni. Épp elég kellemetlen neki, hogy kiderült, de csak mert egy homofób, képmutató társadalomban élünk.
2016. febr. 7. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!