Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire megbocsájtható ha megcsal?
Ez még így ismeretlenül is rossz volt olvasni, de komolyan.
Én teljesen őszintén mondom neked, hogy sokkal inkább élnék egyedül akár egy teljes életen át, mint egy olyan férfival, aki aznap este, amikor én lelkileg összetörve az apukámat gyászolom, illetve még traumatizált állapotban egyáltalán próbálom felfogni, hogy elveszítettük, egy másik nővel hempereg valahol.
Én legalábbis biztosan képtelen lennék szeretni valakit, akinek ennyit jelentek, aki ennyire semmibe veszi az érzéseimet, azt nem bírnám elviselni, hogy hozzám érjen ezek után, nem hogy vele maradjak.
Bennem szinte ugyanaz fogalmazódott meg a kérdésedet olvasva, ami a 4. hozzászólóban, és szerintem is érdemes lenne megfogadnod a tanácsát. Az embernek tényleg akkor van esélye egy kölcsönös szereteten és tiszteleten alapuló párkapcsolatra, ha rendben van az egészséges önértékelése.
Megromlott tejet nem rakunk vissza a hűtőbe!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!