Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti, hogy jöttetek rá, hogy a párotok megcsal?
Figyelt kérdés
Volt valami megérzésetek előtte? Hanyagolt? Mit találtatok?2015. szept. 10. 09:11
1/9 anonim válasza:
Már előtte eldöntöttem, hogy vége. Nem kerestem bizonyítékot, feleslegesnek gondolom. Ha már el tudom hinni róla, akkor már mindegy, hogy megtette-e vagy sem. De véletlenül találtam rá bizonyítékot is (leveleket, mert még csak arra sem vette a fáradtságot, hogy elrejtse őket), egy héttel azután, hogy már tudtam, hogy ennek a kapcsolatnak annyi. Meg is kérdeztem, hogy igaz-e, annyit mondott, hogy nem érdekli, mit gondolok. Szóval jah, mondhatni, letojta, mit érzek. Hanyagolt-e? Igen, de nem akkor, már előtte hónapokig.
2/9 anonim válasza:
Mi távkapcsolatban éltünk, így nem jöttem rá... A szerető keresett fel, mert neki legalább zavarta a lelkiismeretét a dolog.
3/9 anonim válasza:
Visszagondolva látom a jeleket.
Feszült volt, olykor túláradóan kedves, a telefonját bactatta folyton.
Viszont akkoriban baromira nem volt időnk egymásra, én is feszült voltam, és bizony a munkahelyi stressz is csattant rajta.
Bevallotta.
4/9 anonim válasza:
Elől hagyta a gépén megnyitva az erről szóló Skype levelezést. Szerintem direkt "le akart bukni".
5/9 anonim válasza:
Sírva Bevallotta. Állítólag nem is ismerte a csajt, a nevét se tudta, csak megd...ta egy házibuliban. Szakítottam. A reakciót nem írom le, nem ez volt a kérdés. Amúgy a vőlegényem volt. Nem bánom, hogy így történt. Legalább lehetőségem volt megtalálni az igazit:-) és nem kötöttem ki egy agresszív hűtlen vadállat mellett.
6/9 anonim válasza:
50 évesen megbolondult és elkezdett fiatal lányokkal flörtölni, aztán össze is jött párral, de valami miatt csak 1-2 alkalmasak voltak. Úgy jöttem rá, hogy teljesen megváltozott és hirtelen más lett.
7/9 anonim válasza:
Tipikus kapuzárási pánik, utolsó...:(Mi lett aztán veletek...?
Én nem jöttem volna rá, ha nem kapok egy emailt, de üresen,és nem kezdek el nyomozni,miért küldték, és mi akar lenni...Aki küldte, annak az élettársával csalt meg...
8/9 anonim válasza:
Nalunk neha durva volt a helyzet, par ismerosunk leutazott hozzank par baratunk, elottem flortoltek amikor nem voltam ott megtortent, kesobb bevallotta
9/9 anonim válasza:
7-es most várakozási időszakban vagyok, a párom visszavett és elkezdett azon dolgozni, hogy ujra jó legyen köztünk minden, de az a baj, hogy mostmár nem tudok megbizni benne, valahogy én is mostmár másképp látom a kapcsolatunkat, sokkal nyitottabb lettem, ugyhogy nem tudom mi lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!