Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy jöttetek rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy jöttetek rá, hogy megcsal a párotok?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve vagyok együtt a barátommal. Minden remekül indult, de mostanában megváltozott. Azt hiszem, hogy megcsal, de biztos nem vagyok benne.

Válaszokat előre is köszönöm! Kort is írjatok.

2012. júl. 10. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
rájuk nyitottam.
2012. júl. 10. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
engem meg nem csalt meg de tuti ,hogy ra jonek,nem nagyon tudnak jol hazudni a pasik:p
2012. júl. 10. 20:24
 3/6 anonim válasza:
Mind a kétszer lebukott a drágám. Nem tudta mikor kell abba hagyni.Az egyik esetnél meglestem őt és hát a szeretője hátsó kapujánál jőtt ki és én is ott voltam. A másiknál meg terhes lett a csaj. 29 éves lány vagyok de ezek 9 éve történtek.
2012. júl. 10. 20:27
 4/6 anonim válasza:
Látom műdik női megérzés, nálam is működött
2012. júl. 10. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Folyt belőle a ge*i
2012. júl. 10. 20:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Igen, ez női megérzés.. Bizonyítani nem tudom. Mostanában nem hív fel olyan sűrűn mint az elején, és mintha valahogy azt akarná hogy ne legyek az élete része.

A baráti körünk közös, néha össze is ülünk iszogatni. Qengem mostanában személyesen nem hívnak, gondolom azért mert azt gondolják hogy a barátom ugyis mondta hogy lesz és majd vele megyek.. De nekem nem szól az ilyenekről.. Amikor kérdőre vonom azt kapom hogy "Nemtudom. Azt hittem nincs hozzá kedved." és hasonlókat.. De ha aznap rákérdezek hogy lesz-e valami akkor egyből kérdezi hogy van-e kedvem menni.. de magától nem tenné..

2012. júl. 10. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!