Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miből jöttetek rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből jöttetek rá, hogy megcsalt a párotok?

Figyelt kérdés
Nem mondom meg a nememet, legyen elég, hogy 30 éves vagyok, 8 éves kapcsolattal.
2009. szept. 4. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Hiába kezdeményeztem, nem akart velem lenni szexuálisan, és nem adott se csókot, se puszit, szinte minden testi kontaktust került. Időnként olyan fura kinézete volt, mint, aki titkol valamit. 27L
2009. szept. 4. 23:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Ismerős!
2009. szept. 4. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Abból hogy mindenben talált hibát az ételbe,a takarításba,a szexbe,a külsöbe,egyik napról a másikra már nem volt jó neki semmi ami korábban 6 évig jó volt.Még eggyütt vagyunk mert rájöttem hogy csak elcsúszott egyszer és 2 gyerekünk is van.De ha kiderülne egy újabb baki akkor elválnék.Nállam csak 1 esély van.
2009. szept. 4. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
23:34 es vagyok 27 éves\N
2009. szept. 4. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
én csak sejtem. nem jött haza 2 éve.
2009. szept. 5. 00:09
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
00:09: :D:D:D:D
2009. szept. 5. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Fura vielkedés,sms-ek,telefon "dugdosás",azelőtt nem érdekelte,előttem merte hagyni.Belém kötött,sőtt mindenbe belekötött,semmi nem volt jó.furcsa megjegyzések,mintha féltékennyé akarna tenni,a szabadidő nagy részét nem itthon töltötte,provokált...stb Folytathatnám még...:)
2009. szept. 8. 22:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a már általánosnak mondható eset történt. Munkából hazafelé felhívtam hogy mennyen már el bevásárolni pénz a szekrényben...stb. Mondja hogy nincs ithon menjek már el én a boltba. Nem volt nálam annyi pénz mert csak dolgozni voltam. Így hazamentem a pénztárcámért és először valóban úgy tünt hogy nincs ithon senki. Bemegyek a tárcámért a szobába, elmentem wc-re és a zuhanytálcában ott volt egy óvszer...Akor felhívtam és a telefonja csörgött a konyhában. Én nem vagyok annak a híve hogy szétverjem(bár jól esett volna). Meg kell tanulni becsülettel távozni. Összepakoltam a cuccaimat és 280km-rel távolabb letelepedtem. Azóta itt élek,
2010. máj. 29. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!