Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből jöttetek rá, hogy megcsalt a párotok?
Figyelt kérdés
Nem mondom meg a nememet, legyen elég, hogy 30 éves vagyok, 8 éves kapcsolattal.2009. szept. 4. 23:22
1/8 anonim válasza:
Hiába kezdeményeztem, nem akart velem lenni szexuálisan, és nem adott se csókot, se puszit, szinte minden testi kontaktust került. Időnként olyan fura kinézete volt, mint, aki titkol valamit. 27L
2/8 A kérdező kommentje:
Ismerős!
2009. szept. 4. 23:30
3/8 anonim válasza:
Abból hogy mindenben talált hibát az ételbe,a takarításba,a szexbe,a külsöbe,egyik napról a másikra már nem volt jó neki semmi ami korábban 6 évig jó volt.Még eggyütt vagyunk mert rájöttem hogy csak elcsúszott egyszer és 2 gyerekünk is van.De ha kiderülne egy újabb baki akkor elválnék.Nállam csak 1 esély van.
5/8 anonim válasza:
én csak sejtem. nem jött haza 2 éve.
7/8 anonim válasza:
Fura vielkedés,sms-ek,telefon "dugdosás",azelőtt nem érdekelte,előttem merte hagyni.Belém kötött,sőtt mindenbe belekötött,semmi nem volt jó.furcsa megjegyzések,mintha féltékennyé akarna tenni,a szabadidő nagy részét nem itthon töltötte,provokált...stb Folytathatnám még...:)
8/8 anonim válasza:
Nekem a már általánosnak mondható eset történt. Munkából hazafelé felhívtam hogy mennyen már el bevásárolni pénz a szekrényben...stb. Mondja hogy nincs ithon menjek már el én a boltba. Nem volt nálam annyi pénz mert csak dolgozni voltam. Így hazamentem a pénztárcámért és először valóban úgy tünt hogy nincs ithon senki. Bemegyek a tárcámért a szobába, elmentem wc-re és a zuhanytálcában ott volt egy óvszer...Akor felhívtam és a telefonja csörgött a konyhában. Én nem vagyok annak a híve hogy szétverjem(bár jól esett volna). Meg kell tanulni becsülettel távozni. Összepakoltam a cuccaimat és 280km-rel távolabb letelepedtem. Azóta itt élek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!