Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha utólag megtudnátok, hogy olyan emberrel jöttetek össze, akinek terhes felesége van, sőt, az összejövéseteket követő napon született gyereke?
Mindenki 35 felett van a történetben.
A kapcsolat azonnali lezárása nem kérdés, de ezen túl tennétek további lépéseket?
Egyet értek az előttem szólóval.
F33
Minek?? Bosszút állni?? Nevetni az asszonyt??
Tönkretenni egy házasságot??
Nem voltál elég óvatos.Veszteni is tudni kell.
Én csak simán lelépnék,mert elválni biztos nem fog.
Nem szeretnék bosszút állni, csak úgy érzem, a feleség megérdemelné, hogy tudja. Ugyanakkor magam is anya vagyok, és tudom, hogy mennyire nehéz időszak ez egy párhónapos kisbabával. Senkit sem szeretnék bántani, főleg nem egy sebezhető állapotban levő nőt, aki ártatlan.
A férfi pedig nem érdekel, elválna-e, nincs szükségem olyan emberre, aki ezt tette a feleségével.
Hát ez tényleg szívás, de nem állnék bosszút a családján. Párszor felhívhatnád amikor épp otthon van, hogy rettegjen egy kicsit a lebukástól, de a feleségének én nem tálalnék ki.
Képzeld magad a helyébe. Szülsz egy gyereket, minden frankó, erre jön egy nő, hogy szia, velem csalt meg a férjed...
Ezt nem kívánnám senkinek.
18:19-es, miért nevetnék egy szerencsétlen nőn, akit mindennél jobban sajnálok? Nem tudom elképzelni, hogy bármi indokolná, hogy valaki így bánjon a feleségével.
A feleség figyelmeztetése pedig azért vetődött fel bennem, mert sajnos saját tapasztalatból tudom, hogy jobb, ha tisztán lát az ember. Nem azért, hogy fájdalmat okozzak. Csak a kettő nem igazán megy egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!