Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a pasitok cigány?
Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedtünk meg és ilyenkor nyáron mindenki barnább lesz és azt hittem, hogy csak leégett a napon, de ma összefutottunk az anyjával a városban és nem akartam hinni a szememnek...2011. júl. 23. 20:50
1/59 anonim válasza:
én nem maradnék tovább vele, le is pontozhatok de nekem nem kell roma csávó, mindenki maradjon a fajtájánál.
3/59 skarma válasza:
Ez függ a viselkedésétől. Ha normális, akkor kit érdekel.
4/59 anonim válasza:
:S Kellemetlen.
A viselkedésén nem látszik?
Talán csak félig az.Tapasztald ki milyen a rokonság és ha normálisak...Te döntésed.
Nálam ez kizáró tényező,de kinek mi.
5/59 anonim válasza:
Tudom, hogy gáz, de otthagynám. Nem magyar nőnek való a mentalitásuk. Talán, ha te lennél a nő. Én láttam pár ilyen házasságot, a nők mindig csak szenvedtek. Tisztelet a kivételnek.
6/59 anonim válasza:
Ja bocs, látom írtad. Én szerintem szakítanék.
7/59 anonim válasza:
cigánnyal soha nem jönnék össze! akármilyen! benne van a vérében a segíly, meg a rablás!
8/59 anonim válasza:
Ettől megváltozott a szemedben?!Eddig tetszett,így már nem tetszik?Én a férfit nézném benne és az embert.Persze nem tudom,hogy viselkedett az anyukája...
10/59 anonim válasza:
Ha tetszik a stílusa és eddig nem is gyanítottad, hogy gipsy akkor ne csinálj ügyet belőle. Vannak normálisak is. Nem mind lop, csal, hazudik, csak a nagyja. És ha nem akarja rád kényszeríteni a cigányoknál bevett nő-férfi viszonyt akkor semmi akadálya szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!