Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha megtudnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a pasitok cigány?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedtünk meg és ilyenkor nyáron mindenki barnább lesz és azt hittem, hogy csak leégett a napon, de ma összefutottunk az anyjával a városban és nem akartam hinni a szememnek...
2011. júl. 23. 20:50
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
74%
menekülj amíg nem késő. Nem fogod megbánni ha elhagyod. És majd figyeld meg, akkor kibújik a szög a zsákból.
2011. júl. 23. 21:02
 22/59 anonim ***** válasza:
67%
Ha cigány valaki, az látszik rajta!
2011. júl. 23. 21:02
 23/59 anonim ***** válasza:
76%
Hagyd ott, mert különben te is Pénzes Henrietta sorsára jutsz!
2011. júl. 23. 21:04
 24/59 anonim ***** válasza:
84%

nekem volt már félig cigány barátom. na jó, csak egy negyedrészben az. de szerencsére átlagos, mint egy magyar ember :) nem mondaná meg róla senki, h negyed részben cigány. és még a bőre is fehér : D

de aki apjananyja részéről, kívülről-belülről, testileg-lelkileg cigu, hát olyan nem kéne.

2011. júl. 23. 21:07
 25/59 anonim ***** válasza:
76%
Apukám rendőr, és tapasztalatból mondja, hogy mindegyik cigány egyforma! Ha most még nem is bűnözött annyira, de írtad, hogy könnyen dühbe gurul, és majdnem megvert egy embert! És még csak jártok, vagyis most mutatja a legkedvesebb és odaadóbb arcát, vagyis ennél már csak rosszabb lesz. Aztán mi lesz később? Leszúr egy késsel a konyhában, ha nem akarsz neki azonnal vacsorát főzni? Vagy megver, mert te csak 1 gyereket akarsz, ő meg 4-et? Most gondolj már bele...
 26/59 anonim ***** válasza:
90%
Nem mindegy, hogy roma vagy nem. Egy roma asszony vérében van a tűrés, hogy megalázzák őket, mert ott a férfinak mindent szabad. Egy magyar nő ezt nem viseli el, és a vége verés lesz, hogy megneveljék.
 27/59 anonim ***** válasza:
82%
Azért zsidó és cigány között van egy kis kulturális különbség, nem kellene összemosni a kettőt.
 28/59 anonim ***** válasza:
81%
necces dolog... de én tipliznék, mert a romáknál vannak szokások, nem kell roma csávó. itthon ki is b@sznának ha hazajönnék egy ilyennel. bocs
2011. júl. 23. 21:09
 29/59 anonim ***** válasza:
40%
én sem szeretem a cigányokat, de van pár kivétel köztük, aki normális. ha elfogadható a viselkedése, tiszta, nem putriban él, stb. akkor semmi probléma. :)
2011. júl. 23. 21:09
 30/59 anonim ***** válasza:
45%

A származás önmagában még nem szabad, hogy befolyásoljon. Volt olyan cigány osztálytársam, akire bármelyikünk felnézhet (főleg az ezen az oldalon ocsmány helyesírással prolizó tagok). Ez az ember volt az, aki ráébresztett, hogy nem minden cigány "olyan". Persze hozzá kell tenni, hogy elenyésző ez a kisebbség, döntő hányadukat a gyöngyöspatai és ahhoz hasonló viselkedés jellemzi.

Tehát ne származás alapján dönts a kapcsolatról. Ha nem látsz agresszivitásra utaló jelet, akkor ne foglalkozz azzal, milyen származású.

2011. júl. 23. 21:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!