Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha megtudnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a pasitok cigány?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedtünk meg és ilyenkor nyáron mindenki barnább lesz és azt hittem, hogy csak leégett a napon, de ma összefutottunk az anyjával a városban és nem akartam hinni a szememnek...
2011. júl. 23. 20:50
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
44%

Nem értek egyet.Ha rossz érzésed van vele kapcsolatban,ha tiszteletlen,az nem jó.De bárki más reagálhat furcsán,ha a társaságában tartózkodó nőt stírölik(azután lehet,hogy megbánja)Ha tetszik Neked,ha kedves,ha lehet vele beszélgetni,értelmes:akkor mi a baj?Az én városomban is van olyan roma származású srác,aki kifejezetten helyes,normális,zenél.Közelebbről nem ismerem,de nem riasztana el,hogy roma.

A BARÁTAIT ISMERED MÁR?

2011. júl. 23. 21:11
 32/59 anonim ***** válasza:
52%
Biztos van 1-2 normálisabb,de a véleményem Róluk nem jó általában.
2011. júl. 23. 21:13
 33/59 anonim ***** válasza:
64%

Cigány és cigány között is van különbség!

Nekem van egy barátnőm,aki dolgozik,nem segélyből él,tisztaság és rend van nála,és ő is tök tiszta.Szóval azért ne általánosítsunk!!!

2011. júl. 23. 21:15
 34/59 anonim ***** válasza:
84%

21:02-es válaszlónak.

Ne haragudj már az elején mondom de ritka baromságokat írsz!!!!!! 100 felkiáltó jellel!!! Láttál te már élőben cigányt? laktál már mellettük? Én igen, gyerek koromban is, most is felnőve is.Nem szánt szándékkal, mellénk költöztek.

Neked és a hasonló gondolkodású politikusainknak javasolnék 1 év szomszédságot tudod olyan összejárós-bulizós fajtát.Sírva könyörögnétek gépkarabélyért.

Ugyan nem védve őket de a zsidót nem kellene 1 lapon említeni roma"tesvíreinke".

Nem akarok egyéb ide nem illő jelzőket írni neked, csak annyit: ÉBREDJ FEL!!!!!!!

2011. júl. 23. 21:15
 35/59 anonim ***** válasza:
89%
Én elhagynám, de mindenki maga tudja. Nálam ez nem fér bele.
2011. júl. 23. 21:16
 36/59 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nem kell elhagyni ezért rögtön. Legyél vele kicsit óvatosabb, térképezd fel milyen ember, milyenek a barátai, a családja mit szól hozzád...mert ez is fontos, mert ők is kiutálhatnak mert sápadt vagy! Ha tényleg normális ő is, meg a környezete is akkor mit számít a bőrszín? Példának okáért én is félcigány vagyok, de nem látszik rajtam abszolút, szőke haj, kék szem, de a szüleim dolgoznak, én Egyetemre járok, magyarokkal barátkozom, és mégis volt olyan pasi, aki mikor megtudta dobott és nagyon szar volt. :S
2011. júl. 23. 21:29
 37/59 anonim ***** válasza:
87%

Azonnal ott kell hagyni. Most még könnyen lehet szakítani, de később nem fog elengedni, hidd el. Ez egyre rosszabb lesz, felidegesíti egy nem cigány, aztán rajtad fogja levezetni a dühét. Az, ahogy a plázában viselkedett, egy igen megbízható előjele annak, hogy semmi jó nem fog kisülni a kapcsolatból.

Igaz, hogy vannak normális cigányok, de az kb. 200-ból egy. Elég kicsi tehát az esély, hogy ő is az legyen.

2011. júl. 23. 21:29
 38/59 anonim ***** válasza:
77%
Sápadt, cigányra a válaszolók közül senki nem mondta, hogy boxos.Tudom, hogy rossz érzés, de ahogy írta, a srác már agresszíven lépett fel.
2011. júl. 23. 21:32
 39/59 anonim ***** válasza:
54%

Egyél egy tábla csokit, igyál sört, csinálj pálinkát, vagy szilvásbuktát, vagy főzz paprikás krumplit.

egyébként, te tudod hogy milyen a pasas, cseleked aszerint, de legokosabb az lenne, hogyha kivárnád, mert így, ha ezt hoznád feel szakítás okának, hogy ő cigány, akkor rossz esetben eléggé megszívod.

2011. júl. 23. 21:32
 40/59 anonim ***** válasza:
90%
Én próbáltam tolaráns lenni hasonló helyzetben, mondván, nem kell általánosítani. Úgy megszívtam, hogy azóta már a barna bőr látványára is beáll az ideg a gyomromba...
2011. júl. 23. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!