Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a pasitok cigány?
Nem értek egyet.Ha rossz érzésed van vele kapcsolatban,ha tiszteletlen,az nem jó.De bárki más reagálhat furcsán,ha a társaságában tartózkodó nőt stírölik(azután lehet,hogy megbánja)Ha tetszik Neked,ha kedves,ha lehet vele beszélgetni,értelmes:akkor mi a baj?Az én városomban is van olyan roma származású srác,aki kifejezetten helyes,normális,zenél.Közelebbről nem ismerem,de nem riasztana el,hogy roma.
A BARÁTAIT ISMERED MÁR?
Cigány és cigány között is van különbség!
Nekem van egy barátnőm,aki dolgozik,nem segélyből él,tisztaság és rend van nála,és ő is tök tiszta.Szóval azért ne általánosítsunk!!!
21:02-es válaszlónak.
Ne haragudj már az elején mondom de ritka baromságokat írsz!!!!!! 100 felkiáltó jellel!!! Láttál te már élőben cigányt? laktál már mellettük? Én igen, gyerek koromban is, most is felnőve is.Nem szánt szándékkal, mellénk költöztek.
Neked és a hasonló gondolkodású politikusainknak javasolnék 1 év szomszédságot tudod olyan összejárós-bulizós fajtát.Sírva könyörögnétek gépkarabélyért.
Ugyan nem védve őket de a zsidót nem kellene 1 lapon említeni roma"tesvíreinke".
Nem akarok egyéb ide nem illő jelzőket írni neked, csak annyit: ÉBREDJ FEL!!!!!!!
Azonnal ott kell hagyni. Most még könnyen lehet szakítani, de később nem fog elengedni, hidd el. Ez egyre rosszabb lesz, felidegesíti egy nem cigány, aztán rajtad fogja levezetni a dühét. Az, ahogy a plázában viselkedett, egy igen megbízható előjele annak, hogy semmi jó nem fog kisülni a kapcsolatból.
Igaz, hogy vannak normális cigányok, de az kb. 200-ból egy. Elég kicsi tehát az esély, hogy ő is az legyen.
Egyél egy tábla csokit, igyál sört, csinálj pálinkát, vagy szilvásbuktát, vagy főzz paprikás krumplit.
egyébként, te tudod hogy milyen a pasas, cseleked aszerint, de legokosabb az lenne, hogyha kivárnád, mert így, ha ezt hoznád feel szakítás okának, hogy ő cigány, akkor rossz esetben eléggé megszívod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!