Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a pasitok cigány?
Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedtünk meg és ilyenkor nyáron mindenki barnább lesz és azt hittem, hogy csak leégett a napon, de ma összefutottunk az anyjával a városban és nem akartam hinni a szememnek...2011. júl. 23. 20:50
11/59 anonim válasza:
Viselkedés függő!
Ha alpári és buta roma, akkor hagyd el. De ha intelligens, és okos, akkor mi a probléma? Csak mert roma? És ha kubai lenne? Az mennyivel másabb?
Sokszor a külföldiek tisztára olyanok, mint a romák, de vannak romák, akiről azt mondod, hogy vagy olasz, vagy kubai...
12/59 A kérdező kommentje:
6 és fél hete ismerjük egymást és már volt 1-2 furcsa megnyilvánulása. Például a plázában, mikor megbámult egy pasi és olyan stílusban szólt utána, hogy azt hittem helyben megveri... Nem gondoltam volna soha, hogy ő roma.. :S :(
2011. júl. 23. 20:56
13/59 anonim válasza:
Le kell lőni! Nagy szívességet teszel vele az emberiségnek
14/59 anonim válasza:
Hát ez szopás kedves kérdező. Hagy ott a fracba jobban jársz. Vagy tán a jövőben tőle szeretnél gyermeket? Szerintem nem kellene szaporítani a proletár fajtályukat.
15/59 anonim válasza:
Hát, ha alpári, és bunkó, akkor hagyd ott!
16/59 anonim válasza:
Otthagynám, pont azért, mert már volt pár furcsa megnyilvánulása.
17/59 anonim válasza:
Az csak egy dolog, hogy ő milyen, de jön vele a rokonság is pluszban. Ez a beszólásos esemény meg szerintem legyen intő jel.
18/59 anonim válasza:
Lehet normális egy cigó? Tudod azok verik a nőiket orrba-szájba és ott nincs ám olyan hogy válás! Előbb kinyírnának azok. A másik pedig hogy rádszállna a családja mert te fehér vagy! Cigányéknál fehért alázni, gyilkolni dicsőség.
19/59 anonim válasza:
És még csak 6 és fél hete vagytok együtt, mit csinál, ha az "asszonya" leszel? Az utcára se enged ki.
20/59 anonim válasza:
Te jó ég,,miket írogattok össze??
Roma ,meg nem roma-- nem mindegy?
Szereted?? ha igen mit számít?
És ha terólad,vagy a válaszolók közül bárkiről kiderülne,hogy zsidó és lapátra tennének kinek hogy tetszene??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!