Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a pasitok cigány?
Barátait még nem igazán ismerem. Vannak magyarok is.
De gondoltam mindenkinek becsúszhatnak roma barátok...
Egyébként tényleg megszívtad. Több olyat is olvastam, amikor a magyar csaj szakítani akart a cigány pasijával, elég csúnyán végezte. Szóval ne dobd így semmiképpen, mert az nem jó. Ha normális, akkor meg tudod neki mondani, h csá, de ne hozd fel indoknak a származását, mert azzal nem jársz jól, hanem találj ki valamit. Ha ügyes vagy, ki tudsz hozni egy olyan szöveget, h neki miért lenne jobb nélküled.
Mondjuk mondd azt, hogy láttad amikor sétáltatok hogy mennyi csaj megbámulta, és azok sokkal jobbak nálad, és nem akarod előle el venni ezt a lehetőséget...:D Ez még az egójának is jót tesz, evvel talán le tudod koptatni. =)
Köszönöm mindenkinek ezt a sok választ!
És neked külön köszönöm kedves utolsó, jó tippet adtál :)
Én sem szeretem a romákat, de vannak normálisak, és ha azt nézzük, ők is az europid nagyrasszba tartoznak bele, ahogy mi, szóval "fehér ember" kategóriába sorolhatóak, ugyan az a testfelépítésük.
Mondjuk roma lánnyal nem járnék, de nem feltétlenül kell megbélyegezni ha normális...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!