Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha megtudnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a pasitok cigány?

Figyelt kérdés
Pár hete ismerkedtünk meg és ilyenkor nyáron mindenki barnább lesz és azt hittem, hogy csak leégett a napon, de ma összefutottunk az anyjával a városban és nem akartam hinni a szememnek...
2011. júl. 23. 20:50
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
87%
Be ne valld neki hogy emiatt, egyszerűen csak "bántódj meg" valamin, vagy mondanám hogy adj rá te okot hogy szakítson, de ha ilyen agresszív lehet hogy megütne ha levágnál egy hisztit:S
2011. júl. 23. 21:39
 42/59 anonim ***** válasza:
69%

Hát van jó példa - Caramell és Bartók Eszter , meg rossz példa is - Damu Roland - Palácsik Tímea. Rossz példából több van.

Én ezen anno nagyon ledöbbentem :

http://www.youtube.com/watch?v=HqFeG5FIk3A

2011. júl. 23. 21:47
 43/59 anonim ***** válasza:

21:37

mi történt?:/

2011. júl. 23. 21:48
 44/59 anonim ***** válasza:
71%

Szakítás, még ha valakin nem is látszik, hogy az, de kiderül róla akkor is. A vér nem válik vízzé. Nagyon undorító dolog keveredni velük.

Még van időd kilépni, de ahogy mások is írták ne mondd, hogy azért mert cigány. Primitíven oldaná meg a szituációt, ha nem is kapnál, de megkeserítené az életed és persze jönne az elmaradhatatlan fenyegetőzés, hogy a családod is kinyírja.

Csak óvatosan!

És legközelebb nyitott szemmel válassz pasit.

2011. júl. 23. 22:14
 45/59 anonim ***** válasza:
69%

caramell meg b.eszter talán egy hónapig voltak együtt:D

Egyébként anyám is megszívta,pedig apám csak félig roma.

ütöttte anyát és alkoholista volt,sosem akart dolgozni:S

2011. júl. 23. 22:19
 46/59 anonim válasza:
69%
nekem volt cigány pasim . bennem is van,de soha többet nem jönnék össze cigánnyal. mikor kidobtam, mert elegem volt a viselkedéséből felpofozott meg fenyegetett egy pár hétig rettegtem tőle.
2011. júl. 23. 22:22
 47/59 anonim ***** válasza:
53%
22. 19. : Caramellék évekig együtt voltak.
2011. júl. 23. 22:44
 48/59 anonim ***** válasza:
85%

Engem egy cigány erőszakolt meg 14 éves koromban, na onnantól kezdve rühellem mindet, szinte kivétel nélkül... valamiért folyton kiráz a hideg tőlük, nem kezdenék cigánnyal még akkor sem hogyha normális és igényes, még akkor sem hogyha az a pár évvel ezelötti dolog nem történt volna meg, akkor sem.

De ez a te dolgod, én személyszerint nem javaslom.

17 L

2011. júl. 24. 00:37
 49/59 anonim ***** válasza:
65%
hú bocs,hogy nem követem a megaszaros "tehetségek"magánéletét.Akkorsem maradtak együtt,tehát lényegtelen.Nem tizen,huszon évekig voltak együtt.
2011. júl. 24. 00:45
 50/59 anonim ***** válasza:
64%
FÚÚÚÚÚJ! sörétessel lőném szét
2011. júl. 24. 13:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!