Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megtudnátok, hogy a pasitok cigány?
Hát van jó példa - Caramell és Bartók Eszter , meg rossz példa is - Damu Roland - Palácsik Tímea. Rossz példából több van.
Én ezen anno nagyon ledöbbentem :
Szakítás, még ha valakin nem is látszik, hogy az, de kiderül róla akkor is. A vér nem válik vízzé. Nagyon undorító dolog keveredni velük.
Még van időd kilépni, de ahogy mások is írták ne mondd, hogy azért mert cigány. Primitíven oldaná meg a szituációt, ha nem is kapnál, de megkeserítené az életed és persze jönne az elmaradhatatlan fenyegetőzés, hogy a családod is kinyírja.
Csak óvatosan!
És legközelebb nyitott szemmel válassz pasit.
caramell meg b.eszter talán egy hónapig voltak együtt:D
Egyébként anyám is megszívta,pedig apám csak félig roma.
ütöttte anyát és alkoholista volt,sosem akart dolgozni:S
Engem egy cigány erőszakolt meg 14 éves koromban, na onnantól kezdve rühellem mindet, szinte kivétel nélkül... valamiért folyton kiráz a hideg tőlük, nem kezdenék cigánnyal még akkor sem hogyha normális és igényes, még akkor sem hogyha az a pár évvel ezelötti dolog nem történt volna meg, akkor sem.
De ez a te dolgod, én személyszerint nem javaslom.
17 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!