Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha utólag megtudnátok, hogy olyan emberrel jöttetek össze, akinek terhes felesége van, sőt, az összejövéseteket követő napon született gyereke?

Figyelt kérdés

Mindenki 35 felett van a történetben.

A kapcsolat azonnali lezárása nem kérdés, de ezen túl tennétek további lépéseket?

2011. okt. 25. 18:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben szerintem se szólj.

A feleségnek is sza.rul esne, tényleg a legrosszabbkor.

Neked se lenne jó, mert úgyis te lennél mindkettő szemében az utolsó szemétláda, és a végén te húzod a rövidebbet.

A férjnek lenne a legkevésbé kellemetlen a szituáció.

Szépen, csendben, és korrektül kiléptél, szerintem más dolgod nincs. Legközelebb több szerencséd legyen a pasikkal!

2011. okt. 25. 18:45
 12/21 anonim ***** válasza:
Dugtatok egy jót, egészségetekre.Minek bonyolítani?
2011. okt. 25. 18:50
 13/21 anonim ***** válasza:
47%

Nem tisztán fog látni a feleség,hanem csalódni és összetörni.Megbomlik a bizalom,állandó kételkedés,vita fogja követni és a miért keresés,hogy mért nem bírt ki 4 hónapot szex nélkül,míg Ő terhes.

Ha semmit nem akarsz tőle,akkor szerintem hagyd őket békén.Ha a feleséggel megcsinálta,Veled is megcsinálja,Sőt,lehet,hogy van harmadik is.

2011. okt. 25. 18:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg jobb lenne szólni!És is tudni akarnék arról hogy a férjem egy utolsó szemét!
2011. okt. 25. 20:53
 15/21 anonim ***** válasza:
Ha a gyerek nem lenne, szólnék a feleségnek, mint a huzat. Így viszont beleférhet egy kegyes hazugság (/hallgatás), mert szegény nőnek így is van elég gondja, és nehezebben tehetné meg, hogy világgá menjen a férjétől.
2011. okt. 25. 21:17
 16/21 A kérdező kommentje:

Ráadásul nem csak a kisbaba, hanem egy lassan öt éves kislányuk is van.

Tudom, hogy én hasonló helyzetben tudni akarnám, és azonnal megtenném a szükséges lépéseket, hogy megszabaduljak a férjemtől, de tudom, hogy sok nő szívesebben becsukja a szemét, különösen, ha egzisztenciálisan függ a férjétől. Én hálás lennék, ha figyelmeztetnének, és nem vesztegetnék el további éveket az életemből egy arra érdemtelennel, de tudom, hogy ezzel nincs mindenki így.

Csak remélni tudom, hogy a felesége nélkülem is felismeri, mire képes az, akihez kötötte az életét, és akinek két gyereket szült, és újra tudja kezdeni valakivel, aki megérdemli.

Köszönöm mindenkinek a segítséget, és a válaszokat!

2011. okt. 25. 21:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha én lennék a feleség, mindenképpen szeretném tudni, h milyen disznó a férjem. De ez csak az én véleményem:P
2011. okt. 25. 21:29
 18/21 anonim ***** válasza:
A gyerek miatt maradhatnának lakótársak, de nem többek.
2011. okt. 25. 21:34
 19/21 menta34 ***** válasza:
18%

Hát igen, kérdezni tudni kell. Ugyanez a téma, másképp kérdezve:

"Lotyó voltam, dugtam egy pasival, utána derült ki, hogy nős és terhes a felesége. Most tönkretegyem az életüket, mert a pasi nem egy független herceg volt fehér lovon mint ami nekem járna?"

A válasz: Ne csinálj semmit, hallgass.

és miért? mert szeretnélek emlékeztetni egy érdekes lehetőségre. Ha valaki tönkreteszi az én életem akkor cserébe mit kaphat? hm?? nagy a szád és megint nem gondolkozol előre, mint ahogy a dugás előtt se gondolkodtál...

2011. okt. 26. 07:41
 20/21 anonim ***** válasza:
18%

Egyetértek az előttem szólóval.

Ha a pinád oda tudtad tartani, akkor most a szád is tartsd.

Mert igen, ha nekem tennék tönkre így az életem, én is tönkre tenném a Tiéd. Elég hamar szét lökhetted a lábad, ha semmit sem tudtál a másik életéről.

Gratulálok.

NE ilyenkor legyél önérzetes, te Ribanc.

2011. okt. 26. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!