Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a párotok tablettás bort inna és sürün?
Figyelt kérdés
Ti ittatok már?
Berúgtam megint!
24F
2012. júl. 10. 12:06
2/10 anonim válasza:
még az illatza is undorító nem meginni fújjj
3/10 A kérdező kommentje:
Karcol rendesen! XD
2012. júl. 10. 12:10
4/10 anonim válasza:
Milyen altatós tablettás?
Nem iszom alckoholt soha.
5/10 anonim válasza:
Mivel nem te vagy a pàrom, így te nyugodtan ihatod, megengedem.
Ha az én párom inná, kirántanám a kezéből:)
18L
6/10 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy utolsó! Ez jó volt nagyon! Köszi, hogy meg engeded! :D
2012. júl. 10. 12:18
7/10 anonim válasza:
Amilyen társaságba vagyok, ott mindenki azt issza :D
Hát én egyáltalán nem örülnék ha a barátom ilyet inna, és sűrűn.. nem kell nekem egy alkoholista barát.:D
Amúgy már énis ittam tablettás bort, de nem sokat :)
15/l
8/10 KicsiDorinaLilla válasza:
Ha azért hagyna nekem is, akkor semmi gond:) VIVA PUNK:)!
9/10 anonim válasza:
Én is iszok sűrűn,de azt meg nem innám..:D Nem lennénk jó páros,mert attól függetlenül hogy ezt magamnak megengedem,a másiknál ezt utálom:)
10/10 A kérdező kommentje:
Rocker vagyok nem hiába! Imádom az italt! :D Punk csaj hagynék én neked nem sajnálnám, egyszer össze jövök egy punkkal rocker volt már Depech modes volt már! XD
2012. júl. 10. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!