Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti járnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti járnátok egy olyan fiúval akinek volt már felfüggesztése és volt már fogdán 2x is bilincsbe verve? És, ha akkor derülne ki amikor össze jönnétek a sráccal mit szólnátok hozzá? Nem szoktam dicsekedni ezzel főleg nem egy lánynak!

Figyelt kérdés
Én vagyok amúgy 24 múltam, súlyos testi sértésért kaptam 2 év felfügget meg pénzbírságot amikor a rendőrök elkaptak fogdán voltam és bilincsbe vertek. Le járt a felfüggem ott is volt balhé csak annyi, hogy először feljelentettek de végül vissza vontál és ezért nem lett belőle semmi de akkor is fogdán kötöttem ki!
2012. júl. 7. 18:05
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Lánynak nem dicsekszel vele, csak mindenkinek! A szöveged egy része kamu, a fogdában már nincs rajtad a bilincs. Nem valószínű, hogy összejönnénk, az írásod alapján elég egyszerű ember vagy. De majd egyszer emberedre találsz, és te leszel a sértett.
2012. júl. 7. 18:09
 2/29 A kérdező kommentje:
Nem is a fogdán volt a bilincs, amikor bevittek utána leszedték. Amúgy nem kamú és, ha jobban megfigyeled 2x volt csak 2007 ben 2010 ben.
2012. júl. 7. 18:12
 3/29 anonim ***** válasza:

Nem.

Volt már szerencsém kis piti nyomorult bűnözőhöz, nem kell több.:)

2012. júl. 7. 18:13
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem a fogda meg a bilincs a lényeg, hanem a súlyos testi sértés. Én nem járnék agresszív emberrel, akár volt büntetve, akár nem.
2012. júl. 7. 18:13
 5/29 A kérdező kommentje:
És ki a bűnöző?
2012. júl. 7. 18:14
 6/29 anonim ***** válasza:
"a rendőrök elkaptak fogdán voltam és bilincsbe vertek" Akkor írni nem tudsz, ebből az derül ki, hogy elkaptak, bevittek, és bilincsbe vertek. Erre írtam, hogy kamu egy része a dumádnak.
2012. júl. 7. 18:14
 7/29 anonim ***** válasza:

Súlyos testi sértésért?

Szerintem én itt már riadóztatnám a nagydarab haverokat, hogy békésen távozhassak.

Nekem nem kell olyan ember, akitől az életemet féltem. Bocs.

2012. júl. 7. 18:15
 8/29 A kérdező kommentje:

Nem nyelvtan órán vagyunk akkor te csicska kedvedért át írom!

Rendőrök elkaptak-bilincsbe vertek-be zártak a fogdára!

2012. júl. 7. 18:16
 9/29 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem. Franc se akar egy agresszív vadállattal járni.
2012. júl. 7. 18:17
 10/29 A kérdező kommentje:
Nem lehetne tisztán gondolkodni egy kicsit? Pl egy olyan válasz is lehetne...
2012. júl. 7. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!