Minek kell evvel dicsekedni 15 evesen?
Egy osztalyba jarok a lannyal,csak egy ev van kozottunk.
A lany decemberi ezert meg csak 15.Egyik nap bulizni volt es ott el is vesztette a szuzesseget,masik nap meg mar meselte hogy mi is tortent.Minden aprocska reszletet elmondott.Nem is lenne evvel baj ha mondjuk idosebb lenne.Szerintem ha mar megtortent volna vele hallgathatott volna rola,ahelyett hogy dicsekedne vele.
Mi gondoltok errol a lanyrol??
hát.most kiakadhatnék, h 15, meg mittudomén de ez manapság már nem nagy dolog,úgyhogy ezt a részét félreteszem.
nyilván azért mesélgeti mindenkinek, hogy felvágjon, csinálj úgy mintha nem érdekelne a dolog.az, hogy buliban vesztette el..hát nem lennék rá túl büszke.
Téged ez miért zavar ennyire, hogy kiírod kérdésnek. Az Ő dolga, Ő neki ez így megfelelt, jól érzi magát, azért mesél mert a szüzesség elvesztése egy elég nagy mérföldkő, kicsit megváltozik az ember utána. Te nyilván máshogy gondolkodsz. Ő meg ha minden buliba másnak teszi szét a lábát előbb utóbb a környék ribanca lesz.
Egyébként én 14 voltam és szerelmes, de nem dicsekedtem, csak a két legjobb barátnőm és anyukám tudták, nem bántam meg, én azt vallom, hogy ez nagyon egyén függő, nem kor függvénye, mindenki máskor érzi elég érettnek hozzá magát, van aki 19 évesen, van aki 14 évesen.
23N
Természetesen eléggé fel lettem világosítva, tudtam, hogy a gyereket nem a gólya hozzá, védekezni kell, ami erről a korosztályról nem mindig mondható el (de nekem van olyan velem egy idős ismerősöm aki esküszik a megszakításos módszerre, ami egy hülyeség).
23N ismét
"hogy baromira fájni fog és nem lesz benne semmi szép."
Te ezt honnan veszed, miből gondolod, hogy 20 évesen más érezne... elmondanám ez részben a srác tapintatosságától függ, másrészt pedig testi adottságoktól, nekem például abszolút nem fájt, kissé kellemetlen volt az első pár lökés, és ennyi, szép emlék, van olyan ismerősőm aki 21 évesen vesztette el a szűzességét, neki pl. baromira fájt, ez mind nem korfüggő. 25 éves aggszűzként sem lesz szebb élmény.
A hülyeségeket tartsd meg magadnak.
23N
Ha a korát nem vesszük figyelembe, én csak akkor tartom ezt normálisnak, ha közeli barátnője vagy. Ha nem akkor menőzni akar. Ha meg fiú vagy, akkor TE SZENT ÉG!!!!
Mert még nők, egymás közt, azt mondom oké.
Nekem is van pár közeli barátnőm akivel beszélek ilyesmikről, de nem írom plakátra!
Nekem is volt pár ilyen osztálytársam.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!