Minek kell evvel dicsekedni 15 evesen?
Egy osztalyba jarok a lannyal,csak egy ev van kozottunk.
A lany decemberi ezert meg csak 15.Egyik nap bulizni volt es ott el is vesztette a szuzesseget,masik nap meg mar meselte hogy mi is tortent.Minden aprocska reszletet elmondott.Nem is lenne evvel baj ha mondjuk idosebb lenne.Szerintem ha mar megtortent volna vele hallgathatott volna rola,ahelyett hogy dicsekedne vele.
Mi gondoltok errol a lanyrol??
Nem a korával van a gond, mert sokak tévesen úgy hiszik, hogy ez életkor függvénye, nem az érettségé, inkább az a probléma ahogy ezt azt egészet megtette (ismeretlennel discoba).
Ugyanis nem az a gáz, hogy valaki 15 évesen kefél, hanem az, hogy ismeretlennel, érzelmek nélkül, legyen az illető 15 vagy 30 éves, egy nagy ribanc... A kor még nem mentség az én szemembe az össze-vissza kurgatásra. (Itt az oldalon tapasztaltam, ha egy lány pl. 16 évesen le akar feküdni szerelemből a barátjával leoltják, hogy várjon még, de ha egy 25 éves csaj akar érzelmek nélküli szexbe bonyolódni még biztatják is, hogy ebben a korban ez a normális...Te jó ég!!!)
A fájdalom nem a kor függvénye hanem hüvely tágságáé, a szűz hártya rugalmasságáé, a partner figyelmességé-é és a méreteié.
Ha úgy dicsekedett vele, hogy még csak barátnők sem vagytok akkor az nagyon gáz, bár nem értem, hogy neked ez miért böki így a csőröd, hogy ide is kiírod, vonj vállat, és ne foglalkozz vele, mindig lesznek ilyen "dicsekvős" emberek.
22N
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:15
en azert valamivel jobbakra hajtok :D
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:49
16/f vagyok,ezert is gondolkoztam rajta hogy minek mondta el a dolgot az osztaly egy reszenek.
Engem nem is az zavart hogy megdugtak ,hanem inkabb az hogy minek mondja azt el majdnem mindenkinek
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:59
majdnem.
Avval kezdte hogy a csavo szep lassan tette be ,hogy ne fajjon
Szerintem a kor is számít.Nem hiszem,hogy ha leszólítanánk most pár 14-15 éves lányt az utcán,akkor 10-ből 10 ne azt mondaná,hogy ő bizony érett,sokkal érettebb,mint a kortársai.Minden tinédzser ezt gondolja magáról,szerintem mi is így voltunk ezzel annakidején.Csakhogy ebben az esetben is látszik,hogy ez közel sincs így.Aki valóban érett az érett szellemileg is annyira,hogy a szüzességét nem egy buliban veszíti el valakivel,ezenkívül nem pletykálja el a részleteket másnap mindenkinek.Innen is látszik,hogy még nagyon gyerek.
Azért nem tartom helyesnek a tinik szexuális életét,mert a következményeket nem tudják még vállalni segítség nélkül.Vagyis,ha teherbeesik nem fog tudni önállóan gondoskodni a babáról,hisz még saját magát sem ő tartja el.
Arról nem is beszélve,hogy a biológiai tudásuk erősen veri a nullát és a fogamzásgátló módszerekről kb. annyit tudnak,hogy jól mutat az óvszer a pénztárcában és büszkén lehet vele virítani,ha esetleg egyszer vásárlásnál kiesik onnan.Hogy mit nevezünk ciklusnak és milyen hormonok vannak a fogamzásgátlóban az kb. annyira homályos,mint a Rákóczi szabadságharc évszáma.
"Aki valóban érett az érett szellemileg is annyira,hogy a szüzességét nem egy buliban veszíti el valakivel,ezenkívül nem pletykálja el a részleteket másnap mindenkinek.Innen is látszik,hogy még nagyon gyerek."
Ez személyiség és nem érettség függő, van aki 20-on évesen kefél vad idegennel, vagy csak szexkapcsolatot tart fenn haverjával (de annál sokan elfogadhatóan tartják, pedig nem az), az, hogy mindenkinek elmondja..., vannak iylen emberek akik szeretik kibeszélni a magánéletüket, ezért voltak olyan sokan a balázshowba pl.
"Azért nem tartom helyesnek a tinik szexuális életét,mert a következményeket nem tudják még vállalni segítség nélkül."
Az a helyzet, hogy én 20-on évesen sem tudnék eltartani egy gyereket, akkor most majd csak akkor szexeljek, ha lesz férjem, házam, elegendő fizetésem pl. 35 évesen???
"Arról nem is beszélve,hogy a biológiai tudásuk erősen veri a nullát és a fogamzásgátló módszerekről kb. annyit tudnak,hogy jól mutat az óvszer a pénztárcában és büszkén lehet vele virítani,ha esetleg egyszer vásárlásnál kiesik onnan.Hogy mit nevezünk ciklusnak és milyen hormonok vannak a fogamzásgátlóban az kb. annyira homályos,mint a Rákóczi szabadságharc évszáma."
Az a helyzet, hogy ez nem feltétlenül az Ő hibájuk, mellesleg nagyon sok idősebb 20-30-40 körül szentül hiszi azt, hogy a megszakítás igenis védekezés, és fogalma sincs a ciklusról, nem egy ilyennel találkoztam, szóval nem csak a tiniknél vannak hiányosságok.
És így a végén még hozzátenném, hogy a nagymamám, dédnagymamám, üknagymamám mind 16 évesen mentek férjhez (ükanyám 17 évesen özvegy lett - 1.vh.), és 3ból 2őt tutira nem kényszerítettek (hosszú kort értek meg), és nagyon boldog házasságban éltek. De nyugodtan olvasgassátok pl. wikipédiában az uralkodócsaládok önéletrajzait, 22 éves lány már vénkisasszony volt, a kutyának nem kellett, pl. Sisi-Erzsébet királynénk 16 évesen ment férjhez, Stefáni hercegnő 17 évesen hozzáment Rudolf koronaherceghez...stb...
tegnap 22:00, 22:02, 22:31 vagyok. 23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!