Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy olyan fiúval akinek volt már felfüggesztése és volt már fogdán 2x is bilincsbe verve? És, ha akkor derülne ki amikor össze jönnétek a sráccal mit szólnátok hozzá? Nem szoktam dicsekedni ezzel főleg nem egy lánynak!
Nehéz róla elképzelnem, hogy verekszik. Maximum önvédelemből, az meg szerintem abszolút okés. De amiatt ugye nem kapna felfüggesztettet. Ha ő lenne a kezdeményező akkor elgondolkodnék, hiszen a férjem, ki kell tartanunk egymás mellett ha lehet.
Viszont ha még csak most ismerkednénk és elmesélné, hogy így megvert valakit meg úgy, mert az beszólt, meggyanúsította stb akkor nekem nem kéne.
Én valahol megértelek kisapám. Csak a helyedbe nem verni kellet volna azt a bunkó bizt.őrt, hanem a törvényes utat választani. Feljelenteni becsületsértésért. Akkor elő kellett volna adniuk a kamera felvételeit. A másik esetben pedig az anyád nem cselekedett helyesen, miért hívott oda téged, amikor tudta, hogy már testi sértés miatt voltál büntetve, vagy voltak problémáid. Azt a dolgot az anyádnak kellett volna elrendezni, nem tudom miért avatott be téged.
Utólag, a más kárán könnyű okosnak lenni és az észt osztani az igaz.
A másik dolog amit észleltem, hogy valóban van benned agresszivitás akár kérdezel akár válaszolsz akár cselekszel. Azonban úgy látom, hogy te ezt a hibádat felismerted és az már egy fél javulás, de szakember segítsége nélkül, saját erőből nem nagyon fog menni. Biztos a neveltetésedből is adódik ez az agresszió, otthon is ezt láttad, olyan környezetben nőttél fel, ilyenek a barátaid is, stb. Ameddig ebben a környezetben, ezekkel a barátokkal fogod a kapcsolatot tartani, lehet a szakember is kevés lesz. Mivel azt érzem, hogy te szeretnél változtatni, hát tedd azt, de gyökeresen. Menj el dolgozni, mert gondolom nincs munkahelyed (ha az anyád ilyen könnyen oda tudott rendelni) de ne a lakóhelyedhez közel. Egy új környezet, egy új munkahely, új társaság, ha te is akarod csodákra képes. Csak eleve kerülni kell az olyan társaságokat, ahol vissza esnél ebbe a hibádba. Elsőként is moderálni kellene magadat, tisztelettudóan beszélni másokkal, nemtől, kortól,hova tartozástól függetlenül. Nem kell mindent erőből megoldani. Mer ha egy új helyen is a "köcsög" és ehhez hasonló dumával kezdel, akkor megint csak ott leszel ahonnan eljöttél.
Nagyon nagy igazság, hogy csak azt tedd másokkal amit szeretnéd hogy veled is tegyenek.
Egy kicsit gondolkozz el, használd az eszedet a saját magad védelmére, ne az erődet!!! Akkor hamarabb fogsz egy rendes lányt is találni magadnak, de az agressziv emberektől mindenki tart, fél érted? Mindenkinek van hibája, bűne, de - mint ahogy te is ezeket belátva - tud magán változtatni az ember, akarattal, kitartással, higgadtsággal. Még 24 éves vagy nincs minden veszve. Ha látni fogják rajtad a változást, a gyümölcs is be fog érni és feledhető lesz a fiatalkori botlásod. Kívánom neked, hogy így legyen.
Gratulálok a kedves kommentelőknek, akik még sosem voltak ilyen helyzetben, és okosan megmondják a tutit. Például hogy az őrt feljelenteni becsületsértésért. Aha, teljesen életszerű, te szerencsétlen... Soha senkit nem jelentettél még föl semmiért, csak elképzeled otthon a fotelből, hogy szerinted hogyan mennek a dolgok.
Van olyan helyzet, hogy igen, ki kell állni magadért. Meg olyan helyzet is van, hogy SEMMIT nem csináltál, és bevisznek a fogdába vagy a Gyorskocsiba, meg bilincsben vezetnek elő a szomszédaid előtt házkutatásra. Miért, azt képzelitek, hogy a fakabátokat tényleg érdekli, hogy te vagy-e a rossz gyerek? Őket csak az érdekli, hogy legyen valami minimális látszatja a munkájuknak.
Lány vagyok, kétszer voltam fogdán, egyszer a Gyorskocsiban is két napot, nem volt semmi folytatása, mert persze vádat emelni nem tudtak ellenem. Egyszer bocsátottak próbára, egyszer kaptam pénzbüntetést, mert a letartóztatáskor közbiztonságra veszélyes eszköz volt nálam.
Bárki kerülhet olyan helyzetbe, hogy megtapogassa a saját tégláját a fogda falában, de még olyanba is, hogy évekre lecsukják. Ne legyenek illúzióitok a közbiztonságról.
És ha anyámat vagy a húgomat bantanák, én is bántanám az illetőt. Nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!