Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy olyan fiúval akinek volt már felfüggesztése és volt már fogdán 2x is bilincsbe verve? És, ha akkor derülne ki amikor össze jönnétek a sráccal mit szólnátok hozzá? Nem szoktam dicsekedni ezzel főleg nem egy lánynak!
Ti ezt úgy látjátok, hogy én mindennap verekszem bele kötök mindenkiben pedig leírtam, hogy hányszor volt. Okkal verekedtem!
Volt a táskámba egy tusfürdő meg egy testápoló egy nappal előtte vettem és be mentem az áruházba és nem mutattam be. Ki fele menet az őr kérte a táskát, hogy hadd nézzen bele benne voltak a cuccok, jegyzőkönyv stb. Azt mondta az őr, hogy látta el raktam a cuccokat vicces volt mert nem loptam és nem is jártam arra ahol vannak a tusfürdök. És mondtam neki a találkozunk az utcán el verlek mert elvetted a cuccaim. Pont az nap este össze futottam vele az utcán és elintéztem ráadásul ugyan úgy mondta, hogy elloptam. Ezért kaptam a büntit!
Másik eset öcsém oviba járt akkor volt 3 éves és az egyik ovis társát megkarmoltam és a kislány elsírta magát. Az anyja el kezdett ugatni anyámnak, hogy miért nem képes megnevelni a gyereket és jött annak a férje is az is ki osztotta anyámat. Férj elment oviból mert csak ugatni ment be du. Anyám már jött haza felé és az a nő be szolt neki anyám vissza szólt és az a nő neki ment, anyám fel hívott telon, hogy mi van szegény öcsém sírt. Meg fogadtam, hogy elverem a férjet és a nőt is. Így is volt én jártam az oviba párszor és le állítottam a nőt, barátnőmnek mondtam vigye el az öcsémet haza. Nő kiabált meg akart ütni XD megfogtam a kezét közben megjelent a férj mert hallotta a nő kiabálását. Hapi nekem jött az elég is volt nekem megvertem az utcán. Feljelentést tettek ezért a rendőrök be vittek és a fogdán voltam. Végül vissza vonták a feljelentést mert ők csesztek volna rá. Ennyi!
Szerinted ezekre az a megoldás, hogy verekszel?
Undorító vagy. Soha a büdös életben nem kezdenék ilyen emberrel.
Tudod ha nem loptál, akkor annyit kellett volna mondanod, hogy vegye elő a biztonsági kamera felvételeit.
Egy nőt bántani meg kifejezetten undorító dolog.
Igaza van az előttem válaszolónak, ezzel csak magadat minősíted.
Ne nagyon remélj párkapcsolatot, értelmes nő jó messzire elkerül téged.
Most nem tudom mi a szart pattogsz. Feltettél egy kérdést.
Lányként válaszoltam rá: NEM, nem járnék ilyen emberrel.
Ha nem tetszik a válasz, mi a francért teszed fel a kérdést?
1. rendőrt hívatsz a biztonsági őrrel, bizonyítsák, hogy loptál
2. anyád elmegy a rendőrségre, látlelet, tanúk, és te leszel lesittelve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!