Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal a munkahelyén?
Az Audi-nàl milyen nők dolgoznak? A fèrjem szerint a legtöbb nő munkatàrsa elvàlt..elèg ràmenős nèmelyik.
Nàlunk okozott màr veszekedèst ez ès több pàrkapcsolatban èlô fèrfi kollègàjànak is a pàrja fèltèkeny,csakùgy mint mostanàban èn is..
Elôfordult.hogy a kedvesem hètvègi túlórábòl hazajött èjjel ès ahogy hozzàm bùjt női parfüm illat volt a kezèn...azóta nagyon gyanakvó vagyok. Pedig soha nem volt rám jellemzô.. Hogyan bizonyosodhatnèk meg.hogy megcsal-e?
Hát esélyes... A gyanú soha nem alaptalan, legalábbis nálam soha nem volt.
Én is próbálom a férjem lebuktatni,de nem jött össze eddig. Vagy nincs fix kapcsolata. Vagy nagyon jól titkolja. Lehet, hogy a férjednek is csak egy futó kaland volt és ezért nem bukik le. Akinél fix szerető van, az valószinü napi kapcs.ban van és egyszer csak hibázik és akkor lebukik. Viszont az ilyen alkami d.gások nem olyan veszélyforrás.
2-es vagyok. akik lepontoztak azoknak gratulálni tudok.
a környezetemben azt tapasztalom, hogy a férfiak 90 százaléka megcsalja a házastársát. Nehogymár a kérdező férje, aki mellesleg éjjelig "túlórázik" az Audinál és női parfüm illata van, az majd pont a hüségesek 10%-ba tartozik bele... ugyanmár...
Màsodik vàlaszolò,a te pàrod is ott dolgozik?
Köszönöm az eddigi vàlaszokat,mindben van igazság..Termèszetesen beszèltünk ròla,de semmit nem àrulna el,ezèrt semmire nem mentem..Viszont ùgy veszem èszre,hogy figyelmesebb ès napközben is gyakrabban hìv...Viszont a szex nem nagyon működik azon a hèten amikor ő èjjel èr haza...
Ha van penzed, akkor keress meg egy magannyomozo irodat es ok kideritik van e megcsalas. De szerintem tudod te is hogy igen...nagy esellyel.
A megcsalas utan/kozben a ferfiak tipikus kompenzalok: kedvesebbek lesznek, figyelmesebbek allitolag, mert a lelkiismert dolgozik vagy csak a gyanut akarjak elterelni. Ugyanakkor a szexualis szokasik is megvaltoznak ilyenkor (na ebben a nokkel egyformak) vagy hirtelen jelentosen kevesebb vagy jelentosen tobb lesz a szex vagy hirtelen ujitasok (uj keresek, uj kezdemenyezesek) jonnek elo. (Ezek sajnos azert elszomoritoak, mert valoszinu mashol kiprobalta es otthon is gyakorolna, holott elotte is lett volna lehetosege tanulmanyozni a szakirodalmat vagy egyutt probalkozni.)
A parfumillat a kezen még mindig jobb mint a punccci illat. Volt ilyen is.
Egyebkent a kimagyarazos valasz: ugyan sok no annyi parfumot fuj magara lehet csak a kabatjat segitette le vagy epp csak a holgy pulcsijat dobta oda, amikor ebedszunetre mentek. A figyelmesseg meg annak szol hogy felhoztad a temat es azt gondolja azert mert elhqnyagolt es most igyekszik csak ugy.
én kiderítem neked.
egyébként hogy a fenébe kerülhet valaki kezére női parfüm? ez nagyon furcsa sztori
A pàrom egy nővel àllandòan telefonon csörgettèk egymást.Munkakezdés előtt.szünetekben mindig vârtak egymásra.minden idejüket együtt töltötték a cégnél...
Vàrtak egymàsra tìz perceket..
Mikor ezt megtudtam.nagyon rosszul esett.nem gondoltam a páromròl.hogy ilyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!