Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más huszonéves is úgy van, hogy először a tanulás, jó munkahely találás és jó egzisztencia kialakítása a fontos, utána lehet társkereséssel foglalkozni?
Addig pedig megpróbálom barátnő nélkül lefoglalni magam, játszok gépen, olvasok, stb.
23/f
A fiatalságnak éppen az a szépsége, hogy a nehézségek ellenére is adsz időt és kis pénzt a kikapcsolódásra, mert voltaképpen itt tapasztalsz az emberekkel, nőkkel kapcsolatosan.
Számtalan esetben látom éppen az ilyen srácokat, hogy raffinált nők ráéreznek a naívságra, amatőrségre és úgy befolyásolják és kihasználják őket. Sőt olyat is láttam, hogy az adódó értékes, okos, szerényőket nagyon keményen elszalasztják ezek a naívabb srácok 30 felé is ... Érdemes ezt fontolóra venni.
Szerintem rossza hozzáállásod. Miért ne lehetne bizonyos dolgokat egyszerre csinálni? Mire kialakul mindened, leszel egy jó 30-as. Akkor kezded el a barátnőzést?
A tanulás-munkahely-egzisztencia sorrendje jó, de a barátnőzést mindenhova oda kell párosítani.
Nem értem, miért kell ilyen sorrendet szabni. Egy megfelelő társ nem hátráltat a tanulásban és a karrierépítésben, hanem támogat. Elég nehéz sulit végeztem, de sosem éreztem azt, hogy nyűg lenne a párom.
Szerintem élni kell az életet, tanulni, törekedni a fejlődésre, a kapcsolat meg jön, amikor akar, meg kell látni és ragadni a lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!