Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más huszonéves is úgy van, hogy először a tanulás, jó munkahely találás és jó egzisztencia kialakítása a fontos, utána lehet társkereséssel foglalkozni?
Addig pedig megpróbálom barátnő nélkül lefoglalni magam, játszok gépen, olvasok, stb.
23/f
Én úgy voltam vele, hogy nálam is a tanulás/jó munka volt a fő prioritás, de ettől függetlenül nem zártam ki a társkeresést sem. Úgy voltam vele, hogy ha összejönne valaki, akkor addig nincs gond, amíg megérti, hogy néha más dolgom is van mint pl. egy egész hétvégét elkóvályogni valamerre.
De az élet "megoldotta", 3 éve nem jött össze senki, cserébe az egzisztenciális vonal jól halad. Ami viszont meglepő, hogy így se sokkal könnyebb a párkeresés.
Azt mondom, hogy ha sikerül egy normális csajt a összeszedned, akkor ne szalaszd el, mert sokkal nehezebb a pártalálás, mint pl. a havi nettó fél millió összehozása...
27F
Nem voltak sikereim korábban pártalálásban. Túl furcsa vagyok, Aspergeres vagyok, gyerekes dolgok érdekelnek (számítógépes játékok és játékprogramozás), a szociális készségeim is olyanok, hogy nem tudok beszélgetni új emberekkel, hanem csak azokkal, akiket régebb óta ismerek.
Most egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozok egyetem mellett. Nem találnék senkit, aki támogatna, csak magamra vagyok utalva. Itt nem a kinézet a legnagyobb baj (bár nincs olyan arcom, mint a filmekben), hanem nem lenne senki, aki társ lenne.
Köszönöm a véleményeket. Egyelőre várok, míg végzek a tanulással és "felnövök".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!