Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A szomszéd miért hiszi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszéd miért hiszi hogy joga van beleszólni a dolgunkba?

Figyelt kérdés

3 lakásos társasházban lakunk. A kapcsolat évek óta megromlott, a gyerekek miatt vagyunk együtt. Szex sincs.

Szeretjük egymást mint ember és ennyi.

December-Januárban Miamiban voltam. Egy fiatal korombeli (32 éves) hölggyel voltam, félreérthetetlen helyzetekben, kézenfogva, egymás ölében, csókolózva. Eszembe nem jutott, hogy ezt valaki látni fogja.

Erre összefutottam a 3 lakásos társasház egyik párjával! Pontosabban összefutottunk kézen fogva! Nagyon kellemetlen volt. Pont ott, pont a közvetlen szomszédok. Teljesen hihetetlen volt az egész, köpni-nyelni nem tudtam.

A feleségem persze sejtette, hogy mi lehet a helyzet, de nem vett róla tudomást, ahogy engem se érdekel mit csinál amikor “céges 3 napos ottalvósra” megy.

Ehhez képest a szomszédok megvető pofáját kell néznem minden nap. Lenéznek, nem köszönnek, stb. Tegnap viszont a szomszéd csaj átjött hozzánk és mindent elmondott. A gyerekek előtt!

A feleségemnek nem hiányzott, a balhé amiatt volt, hogy miért nem titokban csináltam amit csináltam, mert így megaláztam őt mindenki előtt, szégyenkezve fog kilépni az utcára a környékbeliek miatt. Ultimátumot is kaptam: ház el lesz adva és külön megyünk.

Nem az zavarja, hogy megcsaltam, mert nem akar lefeküdni velem és valószínűleg neki is voltak dolgai a kollégájával, hanem az zavarja hogy mások ezt megtudták akikkel nap mint nap találkozunk.

Hogy érzi magát valaki ilyesmire feljogosítva? Mégcsak nem is baráti a viszonyunk velük! Hallottatok már ilyet?

2020. febr. 3. 20:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Mert felteteleztek h a feleseged nem tud rola. Ha odamentel volna hozzajuk es elmondtad volna a felesegednek is akkor nem lett volna jelenet.
2020. febr. 4. 09:59
 12/26 A kérdező kommentje:

Ahogy mondtam, a feleségem “tud” a dologról. Nem részletesen, de mindenki azt csinál amit akar. Ez a megállapodás! 3 éve nem volt szexuális együttlétünk. Nem lebuktam ahogy itt sokan promotálják. Ha kimegyek 2 hónapra külföldre és ezt egy vállrándítással elintézi plusz ő is elmegy erre-arra napokra a tudtommal akkor ez nem az a nagy lebukás mint amitől írtok!

A kérdés nem arról szólt hogy lebuktam a feleségem előtt, jaj mit tegyek most, hanem arról hogy egy vadidegennek hogyan van joga arra, hogy a gyerekek előtt jelenetet rendezzen olyan dologgal kapcsoltban amiről semmit nem tud? Aztán pletykáljon? Honnan tudja hogy vagyunk megállapodva egymás között?

Pl Nagybátyám és a felesége soha nem volt egy pár. Illett összeházasodni, de nem voltak szerelmi viszonyban. A gyereket együtt nevelték de nem éltek együtt. Volt hogy összeköltöztek, mert a nagybátyámnak anyagi gondjai voltak és barátságból megoldották ezt is. Amikor elment, az ilyen erkölcsi emberek mint itt ti, azt kiabálták rá, hogy elhagyta a családját! Erről ennyit.

2020. febr. 4. 10:37
 13/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem egy egesz tarsadalom ellen kene menni (szembevizelni) hanem megerteni h ez a szomszedok reszerol tok normalis reakcio. Persze beszelhettek volna elotte veled es nem azonmal konfrontalni de te is hulye voltal h nem számítottal erre. Ne a szomszedokat utald, a sajat fejedet dogd
2020. febr. 4. 11:07
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

"arról hogy egy vadidegennek hogyan van joga arra, hogy a gyerekek előtt jelenetet rendezzen olyan dologgal kapcsoltban amiről semmit nem tud? Aztán pletykáljon? Honnan tudja hogy vagyunk megállapodva egymás között?"

most erre mit vársz? ha azt irjuk igaza volt a szomszédnak akkor miben változik a helyzeted? ha azt irjuk nem volt igaza akkor miért érzed jobban magad?

nem teljesen mindegy? látszik h rohadtul felidegesit téged ez a dolog és bosszant, és ezért irod ki itt.

Minek?

Legközelebb ha összefuttok a lépcsőházba akkro olvass be neki, hozd legalább olyan kellemtlen helyzetbe, amilyen kellemetlenbe hozott titeket.

én speciel utálok magamban dühöngeni, napokig hetekig képes vagyok pörögni ilyen dolgokon... teszek egy szivességet magamnak ilyenkor és beleállok a konfliktusba, kiadom magamból ami zavar, de nem a gyakorink...hanem annak akiről szó van.

én mondjuk elég vehemesn vagyok, már rág becsöngettem volna hozzá hoyg elküldjem a bús pcsbe... pedig én nő vagyok.... mégis tökösebb vagyok :D

2020. febr. 4. 13:35
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azt kellett volna mondani a szomszédnak, hogy menjünk ki a konyhába, ott beszéljünk. Nem hiszem, hogy egyből azzal nyitott a gyerekek előtt, hogy hehe, tudjuk, hogy félredugsz.

Vagy pedig, ha mégis elkerülhetetlen, akkor azt válaszolni, hogy a feleség tud róla, mert nyitott kapcsolatban élünk, oszt jó napot.

2020. febr. 4. 13:42
 16/26 anonim ***** válasza:
53%

Arra mennyi esély van, hogy pont a szomszédotok pont ugyanakkor és pont ugyanott volt? 🤔

Meg hogy volt ez a jelenet a szomszéddal? Rátok törte az ajtót és persze a gyerekek előtt kiabált.

Én nem szeretem a mindenre kamu kiabálást itt a GYIK-en, de sántít a sztori.

2020. febr. 4. 23:22
 17/26 A kérdező kommentje:

Ne aggódj, én is meglepődtem hogy ott voltak! Még csoda hogy nem egy géppel mentünk. Mondjuk kb láttam rajta mindenkit és ők nem voltak ott.

Nem voltam jelen amikor átjött a szomszéd csaj! Edzésen voltam éppen. Állítólag bekopogott, valamiről hadovált a házzal kapcsolatban, amit meg kéne beszélni, így beinvitálta a feleségem egy kávéra. Aztán utána 10 perccel kezdte el mondani a dolgot. Nem kiabált, csak “segíteni akart” mint nő a nőnek. A gyerekek meg közben 3 méterre onnan játszottak a szőnyegen. Persze szeretik hallgatni a felnőtteket, mindig ezt csinálják. Utána meg kérdezik mit jelent amiket mondtunk, stb. Ebben az esetben is utána kérdezgettek minket ... de egyértelműen értettek mindent, a tanárnéni is jelezte tegnap hogy furcsák a gyerekek.

2020. febr. 5. 14:35
 18/26 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszírónak amúgy nagyon jó a fantáziája, ezzel az ajtóbetöréssel meg kiabálással. Ilyeneket én egy szóval se írtam, de kicsit túlgondolta a sztorit, hogy “kamu”-zhasson egyet.
2020. febr. 5. 14:37
 19/26 anonim ***** válasza:
26%

#9 és! Én nem élek semilyen hazugsagban, te épp olyan vagy mint a szomszéd a story ban aki azt hiszi ő majd igazságot oszt. Én csak válaszoltam és továbbra is fenn tartom, hogy az életem vagy bárkié nem kell, hogy tetszen másnak de attól még nincs joga a saját házamba "betörni" (nem szó szerint) és ott jelenetet rendezni. Lehet véleménye de esetleg állítson le az utcán ha gondolja, hogy ez mindenképp őrá tartozik. De nehogy már akárki a saját házamban támadjon rám. Ha mindenki ilyen idióta batman igazsagoszto lenne akkor jól néznénk ki. Tudod valakinek ez nem tetszik, másnak az, hogy ugat a kutyád, harmadiknak, hogy hangosak a gyerekek, hogy át nőtt a fa stb stb stb. Most mindenki jöjjön hozzád és csináljon egy nagy cirkuszt nálad mert ő úgy érzi, hogy márpedig ez tűrhetetlen.? Ne vicceljunk...

Ami téged illet én nem magát a megcsalast védtem meg hanem a tök idegen szomszéd viselkedését ítéltem el, mégha te ezt nem is bírtad felfogni. Akinek normális, hogy idegen ember eljon a házába és ott jelenetet rendez olyan dologról amihez nulla köze az meg gondolja úgy. Remélem valaki majd becsenget valami ilyennel.

8as voltam.

2020. febr. 5. 15:57
 20/26 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 8-as! Én, amikor írtam, a válaszokat nem olvastam, így a tiédet se. A válaszom a kérdezőnek szólt,a saját véleményem írtam le NEKI. De ha már így megszolitottal nem azt teszem, amit a szemléleted szerint tennem kéne, vagyis nem borulok ki, hogy minek szólsz bele, hanem inkább reflektalok. Először is nem vagyok Batman, konkrétan azt se tudom kik a szomszedaim,így kicsi az esélye, hogy ilyen helyzetbe keruljek, valoszinuleg meg se ismernem őket. Azonban tisztában vagyok azzal, hogy az emberek különbözőek. Van, akit az se érdekel, ha a szomszédja a szeme előtt szúrja le a gyerekeit, van ami meg úgy érzi, hogy a legpiszlicsarebb dologba is bele kell szólnia.A kettő között meg rengeteg átmenet. A szomszédnak volt valami motivációja, akkor is, ha nekem nem lenne, mert ő egy másik ember. Pl.egyutterzes, ha ismered a szót. Ha a fejed tetejére állsz is, az az általános, hogy az egyik fél megcsalja a másikat, és az a ritkább, hogy nyitott házasságban élnek. Ezért a szomszéd joggal gondolhatta, hogy az előbbiről van szó, és O azonosult a feleséggel (lehet őt is megcsaltak már korábban.) Tehát neki simán lehetett kellemetlen az, hogy rendszeresen találkozik valakivel, akit az ő szemszögéből "csalnak", neki pedig úgy kell tennie, mintha nem tudna erről, vagyis falazni kell a férjnek. Arra pedig nem kötelezhető senki, hogy rendszeresen rosszul érezze magát egy másik ember (kérdező) miatt, mert neki az kényelmes. Én nem írtam egy szóval se, hogy a legjobb módját választotta az információ átadásának, de azt se tudhatjuk, miért így tett. Lehet, hogy nem szokott külön a nővel összefutni, mert mindig vele van a férj, vagy a gyerek. Tehát itt megint azt várjatok, hogy a szomszéd addig érezze magát rosszul, amíg el nem jön egy véletlenre bízott kedvező időpont. Mégis milyen alapon varnad ezt el?

Ráadásul a kerdezonek nem egyedül azzal volt baja, hogy a gyerekek előtt történt, hanem maga a tény, hogy a felesége megtudta, hogy más emberek is tudnak róla, EZÉRT akar válni. Vagyis bármikor/bárhol mondta volna el a szomszéd, azt a kérdező nem fogadna el. Úgyhogy körbe is értünk. A szomszédnak se, senkinek se kötelessége rosszul éreznie magát más miatt. Ha egy helyzet őt

rossz érzéssel tölti el, joga van azt a helyzetet felszámolni.

Ez olyan,mintha elmész egy boltba nyitvatartási időben és az a felirat fogad, hogy Elnézést kérünk, technikai ok miatt zárva! Kerhetsz megerősítést 1000 embertől is, hogy igazad van, hisz nyitva kéne lennie, attól még a bolt zárva lesz. Nincs rá befolyásod, te már csak azzal a helyzettel kezdhetsz valamit. Ha pedig valaki nem tudja elfogadni, hogy nem minden ember úgy gondolkodik, viselkedik, reagál helyzetekre, ahogy o, nem tudja elfogadni, hogy nem irányíthatja minden ember cselekedetet, annak érdemes felkeresni egy pszichológust.

Kérdező! Én a "lebukást" nem a feleséged előtt értettem, hanem, hogy más emberek is tudomást szereznek róla, hogy a feleséged mellett/helyett(ők ezt nem tudják) prutykolsz.

2020. febr. 5. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!