Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik a szomszéd lány. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik a szomszéd lány. Hogy lehetnék a barátja? 23/F

Figyelt kérdés
heti szinten 2-3 alkalommal összefutunk de csak köszönünk egymásnak és ennyi.egy alkalommal volt h hosszabban beszélgettünk es elhívtam egy moziba,de elutasított.mert nem ér rá.

2019. dec. 6. 00:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát hívd el máshova, de van egy jó és egy rossz hírem. Rossz hír, hogyha elutasított és nem adott kiskapút pl más napot mond, akkor nem tetszel neki. A jó hír hogy még teljesen nincs veszve a dolog, még meg gondolhatja magát, de ahhoz férfiasnak kell látnia, hosszú így leírni.
2019. dec. 6. 00:44
 2/4 A kérdező kommentje:
tudom de latom ahogy rám néz. csak nem tudom mit mondjak neki.azon izgulok h nem lesz téma amirol tudnank beszélni
2019. dec. 6. 00:58
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Hagyd békén. Ne zaklasd a lakóhelyén. Nem tid mindenki csak úgy költözni.
2019. dec. 6. 04:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne tamadd le mozival. Inkabb előbb kisebb talalkozások. Kérdezd meg a fb nevét, kicsit huvd le, menjetek együtt boktba, szoliba stb a közelben
2019. dec. 6. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!