Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szomszédom prostituált?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszédom prostituált?

Figyelt kérdés

Szóval a szomszéd lakásba kb fél éve beköltözött egy 19 éves egyetemista csaj. (Társasház(bérház ki hogy szereti))

Beszéltünk párszor,de inkább kerüli a tátsaságom. Eléggé szép,intelligens,amikor beszéltünk pl használt olyan szavakat amikről életemben nem hallottam:DDD Próbált ledves lenni,de kicsit mintha lenézne na mindegy. Még fél évig lakik csak itt,mert a szülei vettek neki egy lakást egy most épülő lakóparkban,majd októberben költözik el,addig csak azért lakik itt albérletben,mert épül a ház és nem akar a szüleinél.

Szóval ehhez a csajhoz minden héten 1-2x jár egy idősebb pasi,kb 40es lehet.

És mive elég vékonyak a falak közöttünk,,hallom hogy mit csinálnak....gndolom értitek.:D

Van hogy látom őket eljárni együtt helyekre, múltkor moziról beszéltek meg vmi étteremről. Pl karácsonykor a pasi valami akándékzacskóval érkezett és egy másikkal távozott. Teljesen egymás mellett van az ajtó,ablak és mive sokat vagyok itthon,hallom,látom a dolgokat.

A csajnak nincs psija,ez a pasi nem a párja. Szóval szerintetek prosti lehet?:/

Vagy ilyen eltartott kapcsolatban van?:/

Bár a szüleit láttam egyszer,eléggé befolyásosnak,gazdagnak tűnnek.

Nem értem. Lehet hogy csak idősebb szeretője van ennyi idősen?

Szerintetek?

Gondolom nekem esélyesm se lenne nála.:))))

23F

2018. ápr. 5. 12:09
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
96%
Honnan tudod, hogy nem a párja? Mert nem mutatta be a kukkoló szomszédnak?
2018. ápr. 5. 12:17
 2/35 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Valoszinuleg a pasija, csak neked kb semmi kozod hozza. Nyilvan akinek lakast vesznek a szulei, az prostisagra szorul :D Nem az ilyen lanyok szoktak prostik lenni, hanem a kapafogu, lakotelepi, 8 osztalyt vegzettek.
2018. ápr. 5. 12:19
 3/35 anonim ***** válasza:
94%
Jaj, de fura, hogy neked, akinek mar a nevere sem emlekszik, nem mutatja be a parjat... biztos, rogton prosti... eszem megall :"D.
2018. ápr. 5. 12:22
 4/35 anonim ***** válasza:
100%

hát pedig ez a barátja.

ha a pénze kéne, minek adna neki ajándékot? ha prosti lenne minek menne vele moziba?

nem értem mire alapozod ezt az egészet.

2018. ápr. 5. 12:36
 5/35 A kérdező kommentje:

Mert szexelnek és a pasi rögtön hazamegy,az ékszaka közepén akár.

És facen az van kint a csajnál hogy egyedülálló.

A pasi meg vagy 20 évvel idősebb...

2018. ápr. 5. 12:39
 6/35 anonim ***** válasza:
8%
Az egyetemista csajok többsége prostituált, valószínűleg ő is.
2018. ápr. 5. 12:42
 7/35 anonim ***** válasza:
99%
Eleg beteges, hogy igy figyeled, meg facebookon is... nekem is egyedullallo van kint, pedig evek ota kapcsolatban elek, csak szerintem ez pont nem tartozik a szomszed kukkolo perverzre. A pasas munkarendjerol esetleg meg vegkepp fogalmad sem lehet (ha meg programjaik is vannak, akkor meg plane nem csak szexelnek...), bar lassan gondolom, ot is kukkolni kezdi a beteg fajtad.
2018. ápr. 5. 12:49
 8/35 anonim ***** válasza:
96%
És te miből élsz, ha folyton otthon facebook-ozol?
2018. ápr. 5. 12:52
 9/35 anonim ***** válasza:
24%
Add meg a cimét, nevét, telszámát és megmondom:-))
2018. ápr. 5. 13:12
 10/35 Skaiiripa ***** válasza:
100%
Jézusom, komolyan képes vagy a facebookra alapozni és ez alapján eldönteni, hogy prosti?:D téged sem az eszedért szeretnek. Bár ha az lenne sem sok közöd van hozzá 😁
2018. ápr. 5. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!