Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Masszőrős " lányhoz" jár a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masszőrős " lányhoz" jár a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy ideig azt hittem minden rendben van köztünk. Rengeteget sz*exeltünk, sokat kényeztettük egymást, elég változatosan. Aztán elment egy masszőrös ku**rvához. Akkor majdnem szakítottunk. És most láttam hogy írogat nekik az ár miatt...

Teljesen hülye vagyok hogy elhiszem hogy nem lesz több ilyen?

Szerethető ő engem valójában?

Élvezheti hogy megaláz és fájdalmat okoz?

Mit tegyek?

2018. febr. 2. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Igen, teljesen hülye vagy.

Nem, rohadtul nem szeret.

Nem feltétlenül élvezi, csak örül neki, hogy mindig használható állandó punci vagy, akivel megtehet bármit.

Viseld el tovább, hogy semmire nem tart téged, ha ilyen gyökér vagy, hogy együtt vagy vele ennek ellenére. Két hülye egy pár.

2018. febr. 2. 21:30
 2/10 anonim válasza:
65%

Hát, ha nem csak masszírozzák, hanem ki is verik neki, meg leszopják, akkor nem szeret.

Amúgy én konkrétan lakásis prostikhoz járok, de ha barátnőm lenne nem csalnám meg.

2018. febr. 2. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Szakíts minél hamarabb. Én nem tűrném el.
2018. febr. 2. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:
10%
Nem értem miért nem fogják fel egyesek h nincs monogám ember,főleg nem férfi, senki se huséges..
2018. febr. 2. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
De, van monogám ember. A kultúránk ugyanis monogám és van, aki ezzel tökéletesen egyetért. Nem vagyunk majmok már, felejtsétek el. Ha azok lennénk, egymást gyilkolnánk szabadon és nem lennének olyanok sem, akik élvezik a segítést másokon.
2018. febr. 2. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
16%
Akkor tessék továbbra is homokba dugni a fejeteket és sirni h a másik férle megy..
2018. febr. 2. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

Hát nem tudom, volt pár sokéves kapcsolatom, most van egy férjem... Tudtommal és a közös ismerőseink tudtával egyikük sem csalt meg. És én sem kívántam mást mellette.

Tudom, hogy a magadfajta farokuralom alatt álló embereknek ez hihetetlen, de a magamfajták tudnak hűségesek lenni ahhoz, akivel működik a kapcsolat. Meg azért azok után, hogy 4 éve ezt tanulom lassan, nem pont velem kellene vitatkozni.

2018. febr. 2. 22:30
 8/10 anonim ***** válasza:
20%
Eltévesztetted, nő vagyok,de inkább nyitott szemmel,nyilt lapokkal,mint hazugságba ringatva magam,elhinné az esti mesét. A férfiak 90% nem monogám..
2018. febr. 2. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 Azért mert melletted egy férfi sem tart ki, nem kellene általánosítani :P
2018. febr. 3. 01:14
 10/10 WheneverYouWant ***** válasza:

Ha a majdnem szakítottunk helyett otthagytad volna a fra ncba akkor most nem lenne ez a kérdés.

Megpróbálok csak a kérdésekre válaszolni.

Teljesen hülye vagy e? Igen. Nyilván lesz következő alkalom.

Szerethet e? van rá esély... nem nagy de van..Lehet hogy a sok szex amiről beszéltél azért volt mert rá akart venni valamire amire szüksége van.valami különleges fétis vagy ilyesmi. Nem vetted a lapot ezért máshol keresi.

ÉLvezi e hogy megaláz? Ez csak te láthatod mikor hazamegy... elmondja? büszke rá?

Mit tegyél? Add neki vissza... profi masszőr vagyok.

28F

2018. febr. 3. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!