Mit lehet tenni ha a rokonokat csak az érdekli hogy van-e barátom? 22N
A nagyszülőkön kívül a többi rokonunk messzebb lakik. Van akik sosem keresnek minket közvetlenül, csak a nagyszüleimen keresztül kérdezősködnek arról hogy van-e barátom. Semmi más nem érdekli őket csak ez.
Sajnos most nincs párom jelenleg. Egy kapcsolatom volt eddig, viszont nem számoltam be róla mindenkinek. A szüleim, nagyszüleim tudtak róla. Ráadásul nagyon megszenvedtem a szakítást. Most jól érzem magam összességében, de nagyon rossz a kedvem hogy állandóan ezen csámcsognak hogy miért nincs barátom.
Mit lehet így tenni? Egyre kínosabb ez az egész..
Ugyanezt csinálják velem is. Rákérdeznek, hogy van-e már barátom, mondom, hogy nincs. Onnantól kezdve hozzám se szólnak! Maximum annyit, hogy ezt meg azt csináljak, hogy legyen barátom, vagy hogy azért majd szóljak, ha az esküvő lesz.
Én csak annyit teszek ez ellen, hogy ha lehet, kerülöm a rokonokkal való találozást... Nem a legkonstruktívabb "megoldás", de ez van. Nem akarom megmondani nekik, hogy ez nekem rosszul esik, mert csak mégszánalmasabbnak érezném magam tőle. :(
26/N
Nekem is nagyon rosszul esik. Szerencsére a távolság miatt nem sokszor találkozok velük. De ez a sunyi módon másokon keresztül érdeklődés háborít fel. Szerintem ez magánügy és annak mondom el akinek akarom. Egyébként meg senki nem jókedvében van egyedül. Most nekem így alakult. De azért nem fogok összejönni valakivel hogy örüljön a kedves rokonság..
#1: Hehe. Jó ötlet :)
#2: Kitartást neked is!:)
Zöldet adtam a válaszokra!
Mondd meg nyiltan, hogy nincs.
Persze, tedd hozzá, csupán azért, mert csak olyanok vannak látókörödben, mint ők!
Engem is folyton nyúznak vele. Nem dolgozzák fel, hogy csak azzal jönnék össze, akivel tényleg el tudok képzelni valami hosszabb távút. De ezt még fokozzák, hogy ha véletlenül bármilyen lány baráttal megyünk valahova, akkor hogy miért ebbe ölöm az időmet....
Gyakorlatilag amint lehet, menekülök a társaságuktól. Én sem jókedvemből vagyok egyedül, hanem mert eddig vagy átvertek, vagy már az ismerkedés is elfulladt.
23F
Ezek után én a szüleimen kívül senkit nem hívnék meg az esküvőmre. Ugyanis csak ők támogattak lelkileg is mindenben. A kedves rokonok egész egyetem alatt azzal idegesitettek hogy egyetem mellett miért nincs már teljes állásom ...
Januárban fogok végezni, szóval ez már nem téma. Most érdekesebb a miért nincs barátom dolog.
Ahogy olvasom másoknak is ilyen rokonaik vannak. :(
Engem is mindig ezzel piszkáltak. Mintha nem is lenne más téma. És persze éreztették, hogy selejt vagyok, mert nincs pasim. Mintha az ő házasságuk vagy bárkié jó lett volna.
Megkérdezted, hogy működik a házasságuk? Vagy miért szeretnek házasok lenni? Lehet, összevesznek a végén :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!