Hogy fékezzem meg a rokonokat, hogy ne járjanak annyit babalátogatóba?
Én az egyszerűség kedvéért nem engednék be senkit (aki a hormonokkal jön játszmázva, azt végképp nem) és nyugisan élném az életemet. A pofátlanságnak is van határa.
Ha van normális rokon, azt beengedheted, de ezek önfejűen ideiglenesen beköltöznek s nem tisztelik a véleményed. Ha nem is közeli rokonai a kicsinek, esélyes, hogy nem sokszor látnák a jövőben, ha én lennék a helyedben. Pofátlanokra nincs szükség, nyugalomra viszont igen. Nyolcan napi órákat, ez hajmeresztő. Én első alkalommal hamar elküldtem volna őket, egy normális ember megérti, hogy nyugalmat akarok.
"megkaptam, hogy most megzavarodtam a hormonok miatt és azt hiszem, hogy csak én kellek a babának. Most erre már mit mondjak, mit csináljak?"
Pl.: De pontosan csak én kellek neki, max még az apukája és nem egy nonstop tatárjárás. Szeretnétek hármasban is lenni, pihenni, nyugalmat,akármi.
Plusz jön az influenzaszezon is...
Heti 1 napot kijelölsz amikor mehetnek azt osszák be.
Bocsi, de annál a résznél beszartam a röhögéstől, hogy excel táblában elküldték, hogy mikor jönnek. :DDDDDDD
Egyébként legyél határozott, állj ki magadért, hogy ne haragudjanak, de így nincs privát életetek, szeretnétek néha egy kis csendet és nyugalmat. Ezt nekik is meg kell érteni. Ha nem értik meg, akkor meg lehet megsértődni. Van egy pont, ahol már az ember lesz@rja, ha megsérti a másikat.
Az excel táblázatot töltsd ki ès küld vissza hogy te mikor èrsz râ fogadni őket, mondjuk max hetente egyszer.
Vagy mikor ott vannak öltözz fel ès menj el a kicsivel sètálni. Persze nem órákra csak hogy èszreegyèk a bulinak vège
Ennyire lökött család nincs is.
Excel tábla? Eddig sem nagyon hittem a sztorit, de ez végképp betette a kaput.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!