Hogy fékezzem meg a rokonokat, hogy ne járjanak annyit babalátogatóba?
Sajnos elhiszem, hogy nem kamu. :D a párom rokonai is ilyenek voltak amìg össze nem vesztek velünk. Bèkèsen csináljuk a lakásfelújítást amikor csöngetnek, hogy kint állnak a kapuba HATAN ès bejönnènek egy kávéra. Estig itt voltak. Ès nem egyszer játszották el. Ja ès nem vagyunk rèzbőrűek. :D
Nekünk az vált be-mivel a szèp szó nem használt-, hogy meg kellett őket bántani. Igaz, azóta (5 ève) egyáltalán nem jönnek, de mindkettőnknek jobb így.
Amúgy ha megsértődnek tiszta haszon:nem fognak a nyakatokba lihegni! :)de olyat meg aki nem is rokon hanem a szomszédja(wtf?) úG b*nám ki mint macskát sz*ni, kit izgat ha megsértődik.
Én azt is megirtam volna heti 1 nap, max 3(2-1) óra, és egyszerre max X ember.
Én még nem is hallottam olyanról, hogy a rokonok csapatosan járjanak babanézőbe. Ez csak a romákra jellemző.
Bocs, tényleg nem megsérteni akarlak, de nem romák vagytok?
Mert akkor ez a szokás és el kell fogadnotok.
Nekem a szülészeten kellett másik szobát kérnem, mert a szobatársam -rendes, tiszta- roma volt, de a csukám tele volt azzal, hogy örökösen járkált hozzá pereputty. Ráadásul millióan voltak, mindig ráért valaki a kompániában.
Borzasztó lehet ez neked, de a kialakult szokás ellen nem tudsz tenni,
Nem vagyunk cigányok, egyébként érdekes a felvetésed, én pont azt vettem észre, hogy sz_rnak a gyerekükre, csak a segély miatt kell nekik.
Minden esetre elnézést nem kért a rokonságunk, de nagyon meglepődtek, látszott az arcukon. Úgy vettem észre tényleg nem érzékelték mennyire zavarnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!