Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszédom prostituált?
Szóval a szomszéd lakásba kb fél éve beköltözött egy 19 éves egyetemista csaj. (Társasház(bérház ki hogy szereti))
Beszéltünk párszor,de inkább kerüli a tátsaságom. Eléggé szép,intelligens,amikor beszéltünk pl használt olyan szavakat amikről életemben nem hallottam:DDD Próbált ledves lenni,de kicsit mintha lenézne na mindegy. Még fél évig lakik csak itt,mert a szülei vettek neki egy lakást egy most épülő lakóparkban,majd októberben költözik el,addig csak azért lakik itt albérletben,mert épül a ház és nem akar a szüleinél.
Szóval ehhez a csajhoz minden héten 1-2x jár egy idősebb pasi,kb 40es lehet.
És mive elég vékonyak a falak közöttünk,,hallom hogy mit csinálnak....gndolom értitek.:D
Van hogy látom őket eljárni együtt helyekre, múltkor moziról beszéltek meg vmi étteremről. Pl karácsonykor a pasi valami akándékzacskóval érkezett és egy másikkal távozott. Teljesen egymás mellett van az ajtó,ablak és mive sokat vagyok itthon,hallom,látom a dolgokat.
A csajnak nincs psija,ez a pasi nem a párja. Szóval szerintetek prosti lehet?:/
Vagy ilyen eltartott kapcsolatban van?:/
Bár a szüleit láttam egyszer,eléggé befolyásosnak,gazdagnak tűnnek.
Nem értem. Lehet hogy csak idősebb szeretője van ennyi idősen?
Szerintetek?
Gondolom nekem esélyesm se lenne nála.:))))
23F
“Mert szexelnek, a pasi rögtön hazamegy utána, az éjszaka közepén akár.”
Lehetséges, hogy nős a férfi?
És miért gondolod azt, hogy prostituált ha egyetlen pasi jár hozzá, akire úgy néz, mintha Jézus lenne? Nyilván szerelmes egy (valószínűleg) nős emberbe. Ezért használsz rá ilyen degradáló jelzőt? Nem szép dolog szeretőnek lenni, de ettől még nem prosti.
Szégyen, nem szégyen, egyszer én is voltam szerelemes nős emberbe. És csak kicsit javít a helyzeten az, hogy ő titkolta hogy nős, mert ugye erre előbb utóbb rájön az ember lánya. Nekem is időbe telt szakítani, mert ha az ember már szerelemes, pánik szerűen alkalmazkodik a helyzethez. Egy időre. Mert a lelkiismerete úgyis közbe szól. De ez már egy másik történet. Azonban sosem váltogattam a partnereimet.
A te bajod az, hogy esélyed sincs nála. Keress más nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!