Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szomszédom prostituált?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszédom prostituált?

Figyelt kérdés

Szóval a szomszéd lakásba kb fél éve beköltözött egy 19 éves egyetemista csaj. (Társasház(bérház ki hogy szereti))

Beszéltünk párszor,de inkább kerüli a tátsaságom. Eléggé szép,intelligens,amikor beszéltünk pl használt olyan szavakat amikről életemben nem hallottam:DDD Próbált ledves lenni,de kicsit mintha lenézne na mindegy. Még fél évig lakik csak itt,mert a szülei vettek neki egy lakást egy most épülő lakóparkban,majd októberben költözik el,addig csak azért lakik itt albérletben,mert épül a ház és nem akar a szüleinél.

Szóval ehhez a csajhoz minden héten 1-2x jár egy idősebb pasi,kb 40es lehet.

És mive elég vékonyak a falak közöttünk,,hallom hogy mit csinálnak....gndolom értitek.:D

Van hogy látom őket eljárni együtt helyekre, múltkor moziról beszéltek meg vmi étteremről. Pl karácsonykor a pasi valami akándékzacskóval érkezett és egy másikkal távozott. Teljesen egymás mellett van az ajtó,ablak és mive sokat vagyok itthon,hallom,látom a dolgokat.

A csajnak nincs psija,ez a pasi nem a párja. Szóval szerintetek prosti lehet?:/

Vagy ilyen eltartott kapcsolatban van?:/

Bár a szüleit láttam egyszer,eléggé befolyásosnak,gazdagnak tűnnek.

Nem értem. Lehet hogy csak idősebb szeretője van ennyi idősen?

Szerintetek?

Gondolom nekem esélyesm se lenne nála.:))))

23F

2018. ápr. 5. 12:09
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Valószínűleg a szeretője és csak egy apakomplexusos csaj, aki feleslegesen reménykedik és nyitogatja a lábát egy öregembernek.
2018. ápr. 5. 15:28
 22/35 Noren1989 ***** válasza:
0%
Linkeld be a rosszlányokos profilját, hadd lássuk!
2018. ápr. 5. 15:36
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Hat itt szerintem egyedul te remenykedsz feleslegesen. Ok ajandekozzak egymast, egyutt karacsonyoznak, programokat szerveznek, te meg, ize... kukkolsz es vered a farkad kozben.
2018. ápr. 5. 15:41
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Te meg a zsírfoltos függönyöd mögül lesed a csajt, és cibálod rá a répádat? :D Vagy egyszerűen trollkodsz?
2018. ápr. 5. 15:42
 25/35 anonim ***** válasza:
90%

#21, aki itt feleslegesen reménykedik, az te vagy. Jól látod, semmi az esélyed. Hol vagy te bármi férfi jellegű lénytől:

A "prostituált" szó egészen mást jelent, most direkt nem fejtem ki.

2018. ápr. 5. 15:51
 26/35 anonim ***** válasza:
26%

Mi lenne ha magaddal foglalkoznál.

Épitsd fel magad,sportolj,menj épits egzisztenciát.

Haver a te korodban már rég a szakmámban dolgoztam úgy,hogy nem volt meg a diplomám sem.

Inkább ezekkel foglalkozz.

A csajnak a csávó a szeretője,gondolom te kezelgetnéd a csajt csak nem lehet még nem vagytok egy szinten,érd el,hogy ilyen szintű csajaid legyenek nem leszel irigy.

2018. ápr. 5. 15:51
 27/35 anonim ***** válasza:
100%
Megis az "oregember" kapta a tuti csajt, akit te csak lesel facebookon meg a lakas korul 😂😂😂😂
2018. ápr. 5. 15:58
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Te tipikusan az a pasi vagy, aki már most mutatja a házmesterbácsi tüneteit.

Lesni a másikat, ítélkezni, ha kell kitalálni róla dolgokat.

A szomszédom ugyanez volt.

Feljelentett, mondván, a cseresznyefámról potyog a háztetőre a cseresznye, és eldugult tőle az eresz. Valójában tíz éve nem pucolta ki, és azért dugult be.

Már nincs köztünk.

Nagyjából egy hetes hulla volt mikor megtalálták. Akkor is csak azért, mert a kutyája éhében megfojtott pár csirkét a másik telekszomszédnál.

Van egy fia, még a temetésére se ment el.

Mindenki utálta.

A prostituált az aki pénzért szexuális szolgáltatást nyújt férfiaknak.

Hangsúly a többesszámon.

Talán, ha beteges kukkolás helyett olvasnál, művelődnél, akkor bővülne a szókincsed.

Talán akkor értetted volna, hogy mit mond a lány, nem csak pislogtál volna, mint hal a szatyorban.

2018. ápr. 5. 21:28
 29/35 A kérdező kommentje:

Én nem reménykedek feleslegesen. Ő nem kell a pasinak csak szexre.

Amikor összefutottam velük,a csaj úgy nézett a pasira mintha az minimum jézus lenne:DDD szar ügy

2018. ápr. 5. 21:45
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem. Azért mert idősebb, csak szerető lehet? Annyira szánalmasak vagytok. Fáj, hogy neki jó, te meg kukkolod, mert nincs saját életed?
2018. ápr. 5. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!