Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsájtható lenne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtható lenne ha egyszer befizetném magam egy prostihoz?

Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok és soha nem gondoltam volna hogy valaha eljutok erre a szintre. Régebben mindig összeszedtem valami nőt szórakozóhelyeken, ismerkedtem is, sokat randiztam, így a szex iránti vágyam többé-kevésbé ki volt elégítve. Viszont régen volt már barátnőm és az utóbbi időben annyi csalódás ért a nőkkel kapcsolatban hogy elgondolkodtam rajta, mi lenne ha meglátogatnék egy prostit. Hála az égnek, jól fizető állásom van, azonban ott az éremnek a másik oldala is. Teljes embert kíván és az időm nagy részét felemészti, ezáltal kevés az esélyem hogy normális nőt találjak magamnak a szabadidőmben. Jelenleg nagyon vágynék egy jó szexre, más megoldást pedig nem látok arra hogy ezt meg is kapjam, minthogy elmegyek egy örömlányhoz. Mit gondoltok?

2018. febr. 7. 17:45
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Igen, lazulj egy kicsit de azért ne általánosíts a nőkkel kapcsolatban.
2018. febr. 7. 17:47
 2/23 anonim ***** válasza:
83%
Egy feltétellel, befizetsz engem is:))
2018. febr. 7. 17:56
 3/23 anonim ***** válasza:
75%
Kitöl várod a bocsánatot?
2018. febr. 7. 17:57
 4/23 anonim ***** válasza:
76%
Kinek kellene ezt megbocsátania neked? Gondolom nem posztolod az eseményt a fb-n. Vagy netán a lelkiismereted háborog? Ne háborogjon! Menj egy csinos csajszihoz, és élvezd ki maximálisan a testét, nincs ebben semmi rossz.
2018. febr. 7. 17:57
 5/23 anonim ***** válasza:
92%
Nincs barátnőd, nem csalsz meg senkit, másnak pedig semmi köze hozzá. Szóval nem értem, mégis kinek kéne ezt megbocsátania?
2018. febr. 7. 17:58
 6/23 Gál Zoé ***** válasza:
86%
Én megbocsájtanék neked.
2018. febr. 7. 18:00
 7/23 anonim ***** válasza:
77%

1. Nem kell elmondani senkinek

2. Nem kell elmondani senkinek

2018. febr. 7. 18:14
 8/23 anonim ***** válasza:
82%
Miért ne lenne megbocsájtható? Senkinek semmi köze hozzá, nem csalsz meg senkit,nem ártasz vele senkinek. Egyedül a te dolgod és a titkod és maradjon is az pláne ha ismerkedni kezdesz egy nővel.
2018. febr. 7. 18:42
 9/23 anonim ***** válasza:
91%

Átmeneti megoldásként jó. 29 éves vagy, egy ideig biztos élveznéd azt,hogy a prosti minden vágyadat kielégíti, fizetsz érte, elmész, élvezed, aztán ennyi.DE: azért én a helyedben tartósan nem rendezkednék be erre az állapotra.

Bármennyire kevés is az időd, ismerkedj, járj szórakozóhelyekre, mert pikk-pakk eltelik 1-2 év és még nehezebb lesz megfelelő partnert találnod.

Főleg ha tartós kapcsolatra törekszel.Bár a kérdésedben semmi erre utalót nem olvastam.

2018. febr. 7. 18:57
 10/23 anonim ***** válasza:
72%

Mit kéne ezen megbocsájtani?

Én ugyan, ha ezt tudnám, nem jönnék össze veled, az ziher, és még sokan mások is így gondolkoznak, de:

egyrészt: attól még ezen nincs semmi, amit "meg kéne bocsájtani". Rosszat nem teszel ezzel. A kérdés az, hogy valaki elfogadja-e vagy sem.

másrészt: sokakat nem zavar, csak találnod kell olyan nőt, aki nem foglalkozik ezzel.

Ez kb olyan, mintha dohányoznál. Van akinél kizáró ok, de van akinél nem, ezenkívül pedig nem bűn.

2018. febr. 7. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!