Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megbocsájtható lenne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtható lenne ha egyszer befizetném magam egy prostihoz?

Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok és soha nem gondoltam volna hogy valaha eljutok erre a szintre. Régebben mindig összeszedtem valami nőt szórakozóhelyeken, ismerkedtem is, sokat randiztam, így a szex iránti vágyam többé-kevésbé ki volt elégítve. Viszont régen volt már barátnőm és az utóbbi időben annyi csalódás ért a nőkkel kapcsolatban hogy elgondolkodtam rajta, mi lenne ha meglátogatnék egy prostit. Hála az égnek, jól fizető állásom van, azonban ott az éremnek a másik oldala is. Teljes embert kíván és az időm nagy részét felemészti, ezáltal kevés az esélyem hogy normális nőt találjak magamnak a szabadidőmben. Jelenleg nagyon vágynék egy jó szexre, más megoldást pedig nem látok arra hogy ezt meg is kapjam, minthogy elmegyek egy örömlányhoz. Mit gondoltok?

2018. febr. 7. 17:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek jelenleg nincs kapcsolata, tehát szabadon azt csinál amit akar.

Az,hogy ez utólag bevallja-e vagy sem, már az Ő dolga.

Egyébként meg mégis mit kellene tennie?Akivel majd ezentúl összejön mondja el bánbánóan,hogy volt prostival? Nem hinném...

Nő vagyok, az őszinteség híve, jópár éves kapcsolatban állok. Ennek ellenére azt mondom,hogy vélhetőleg a páromnak is vannak olyan titkai amiket nem mondott el, és nekem is.Az élet minden terén, nem kizárólag csak a szexuális életünkre gondolok itt.

Ha valaha kiderülne,hogy prostival volt, hát prostival volt,ezért még biztos nem lenne óriási csalódásom irányában.

2018. febr. 8. 14:20
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Azonban tisztáznék pár (néhány hozzá szóló által kételyes) dolgot: Én szeretnék barátnőt ha lenne rá lehetőségem és találnék is olyat aki őszinte velem, ugyanúgy szeret mint én őt és megvan a kölcsönös vonzalom. Mivel az eddigi tapasztalataim szerint elenyésző rá az esély hogy összehoz egy ilyennek a sors, (még ha jó külsővel is rendelkezem) ezért vetődött fel bennem az örömlányos alternatíva. Nyilván nem egy útszélihez mennék, hanem egy igényes és ápolt nőhöz, szobára. Viszont tartok attól is ez csak felerősíti bennem a nők utáni vágyat, ami ahhoz vezet majd hogy még többet akarok.
2018. febr. 8. 19:57
 23/23 anonim ***** válasza:
69%
Ne menj, nem éri meg.
2018. febr. 10. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!