Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt a szomszéd fiával (aki most
töltötte a 18. évet). Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy sokáig dolgozom, de hamarabb elengedtek, így meg akartam lepni. Vettem neki egy kis ajándékot is. Hazaértem, de mikor beléptem a hálószobába, ők ott smároltak... A gyerkőc felkapta a nadrágját és a pólóját, majd kiszaladt mellettem. Én ledöbbenve álltam. Nem szóltam hozzá egész nap. Életem szerelme, aki okos, és borzasztóan szép, megcsalt. Minden este vannak rózsaszín felhők. Ma próbált vígasztalni, hogy felvett egy szexy ruhát estére, de nekem nem állt fel. Mit tegyek? Lelépjek, csajozzak, megbocsájtsam neki?
De pedig milyen csinos, formás, intelligens volt! Nagyon nehéz. Én nem tudnám megcsalni. Azt mondta, hogy a fiú mászott rá, de én úgy láttam, ő is benne volt. Pedig minden rendben volt. Ő megfelelt nekem, én megfeleltem neki! :(
2016. aug. 4. 22:45
3/13 anonim válasza:
Lennék a kis srác helyében. :D
2016. aug. 4. 22:55
4/13 anonim válasza:
Te nagyon kis naiv és buta vagy. Dobd a fenébe, a szomszéd gyereket meg kapd el és verd el.
2016. aug. 4. 22:56
5/13 anonim válasza:
Neki nem elég egy férfi.Bárkit megcsalna mert ő ilyen ember.Ezen nem tudsz változtatni,bármit ígér újra meg fogja tenni.
2016. aug. 4. 23:01
6/13 anonim válasza:
Nicccce...!
2016. aug. 4. 23:47
7/13 anonim válasza:
Majd lgközelebb nem leszel ilyen felszínes.Amit szerelemnek neveznek,az ettől sokkal több.
2016. aug. 5. 06:39
8/13 anonim válasza:
Annyira csinos és formás, hogy rajtad kívül is sokan meg akarják dugni, és bárkit meg is kaphat...
És annyira okos, hogy ha nem mész haza korábban, sose tudod meg, hogy félrekefél, de most hogy lebukott, még ki tudja magyarázni, hogy ő ártatlan.
Konkrétan meg is érdemled, hogy több szarvad legyen, mint egy kosár csigának, ha ezek után még szóba állsz vele.
2016. aug. 5. 07:09
9/13 anonim válasza:
Egy házasság esetén még mérlegelhet az ember,hogy a gyerekek,több eggyütt töltött év miatt megbocsájt a társának,de egy együttjárás esetén nem nagyon lehet az ilyen kapcsolatra alapozni.
Hány évesek vagytok,miért hangsúllyoztad ki,hogy 18 éves a szomszéd fiú?
Nagyon sajnállak,de hidd el talán így lesz jobb,mert később is meg tette volna és ki tudja,hogy hányszor tette már meg.
Nagyon sok embert a háta mögött csal a párja,csak ők a bizalomra alapozva nem figyelnek oda jobban.Neked szerencséd volt,hogy véletlenül kibukott,de szerintem te sem sejtetted,hogy ki is a barátnőd igazából.
2016. aug. 5. 16:21
10/13 anonim válasza:
Milyen naiv vagy, ha megcsalt akkor dobd ki. Mi az hogy egy másik sráccal akart sexelni a hátad mögött, erre te megakarsz neki bocsájtani? Az ilyen nem ember...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!