Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt a szomszéd fiával (aki most töltötte a 18. évet). Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy sokáig dolgozom, de hamarabb elengedtek, így meg akartam lepni. Vettem neki egy kis ajándékot is. Hazaértem, de mikor beléptem a hálószobába, ők ott smároltak... A gyerkőc felkapta a nadrágját és a pólóját, majd kiszaladt mellettem. Én ledöbbenve álltam. Nem szóltam hozzá egész nap. Életem szerelme, aki okos, és borzasztóan szép, megcsalt. Minden este vannak rózsaszín felhők. Ma próbált vígasztalni, hogy felvett egy szexy ruhát estére, de nekem nem állt fel. Mit tegyek? Lelépjek, csajozzak, megbocsájtsam neki?2016. aug. 4. 22:37
11/13 anonim válasza:
" Életem szerelme, aki okos, és borzasztóan szép, ...Minden este vannak rózsaszín felhők. " - ez, ahogy te látod ezt a kapcsolatot.
Ő meg másképp - hiszen láttad!
12/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sok értelme lenne folytatni. Szerintem szakíts.
13/13 anonim válasza:
Kár tovább próbálkozni. Minél előbb szabadulj meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!