Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszéd miért hiszi hogy joga van beleszólni a dolgunkba?
3 lakásos társasházban lakunk. A kapcsolat évek óta megromlott, a gyerekek miatt vagyunk együtt. Szex sincs.
Szeretjük egymást mint ember és ennyi.
December-Januárban Miamiban voltam. Egy fiatal korombeli (32 éves) hölggyel voltam, félreérthetetlen helyzetekben, kézenfogva, egymás ölében, csókolózva. Eszembe nem jutott, hogy ezt valaki látni fogja.
Erre összefutottam a 3 lakásos társasház egyik párjával! Pontosabban összefutottunk kézen fogva! Nagyon kellemetlen volt. Pont ott, pont a közvetlen szomszédok. Teljesen hihetetlen volt az egész, köpni-nyelni nem tudtam.
A feleségem persze sejtette, hogy mi lehet a helyzet, de nem vett róla tudomást, ahogy engem se érdekel mit csinál amikor “céges 3 napos ottalvósra” megy.
Ehhez képest a szomszédok megvető pofáját kell néznem minden nap. Lenéznek, nem köszönnek, stb. Tegnap viszont a szomszéd csaj átjött hozzánk és mindent elmondott. A gyerekek előtt!
A feleségemnek nem hiányzott, a balhé amiatt volt, hogy miért nem titokban csináltam amit csináltam, mert így megaláztam őt mindenki előtt, szégyenkezve fog kilépni az utcára a környékbeliek miatt. Ultimátumot is kaptam: ház el lesz adva és külön megyünk.
Nem az zavarja, hogy megcsaltam, mert nem akar lefeküdni velem és valószínűleg neki is voltak dolgai a kollégájával, hanem az zavarja hogy mások ezt megtudták akikkel nap mint nap találkozunk.
Hogy érzi magát valaki ilyesmire feljogosítva? Mégcsak nem is baráti a viszonyunk velük! Hallottatok már ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!