Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonötéves csajjal?
40! A kopaszodás jóval fiatalbban is utolér sok férfit, ha meg nem, leborotválja a fejét, mert most ez a hülyeség megy. Has? Látod, mennyi huszonáves futkos sörhassal? Öregszag? Attól tartok, fogalmad sincs, mit jelent. Majd ha te leszel ötven, megtudod, mekkora hülyeségeket beszélsz! A böre pedig egy normális férfinak ráncos, hanem a sok hülye szoláriumozós csajnak, amelyik januárban is szarrá égetteti magát! Az ilyenek már harmincévesen ráncosak, látom a strandon eleget.
,,A mai embert az érzékiség rángatja, csak a csábító-szépet ismeri s
az öreg arc hatalmas szépségéhez kevésnek van szeme.
S többnyire el is rútítják ifjú arcukat, nemiségük plakátját
formálják belőle; s elrútítják öreg arcukat is, mert a fiatalság
nyomorúságos roncsát őrizgetik rajta."
Én, én, én...
Feszt csak ezzel jössz kérdező. Hogyhogy nem mondtál rosszat magadról sosem hm? Te vagy a csúcs, az ászok ásza. Nem vagy valami emberi, mások hátrányába bele tudsz kötni, de neked is tuti van nem egy ilyen gondod. Fél karomat rátenném hogy nárcisztikus hajlamod van ami gondolom tudod hogy egyfajta mentális zavar, tipikus jellemzőkkel rendelkezel. "Mindenkinél jobb vagyok, akárkit akármikor megkaphatok, jobban nézek ki bárkinél."
El kéne menned pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!