Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Huszonötéves csajjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonötéves csajjal?

Figyelt kérdés
Gyerekkori barátom fiának a barátnője jelzett, hogy örömmel venné, ha... El is mentünk egy kocsmába, megbeszéltük a dolgot, most arra vár, hogy mikor. Szerintetek?
2019. dec. 17. 14:39
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:

40! A kopaszodás jóval fiatalbban is utolér sok férfit, ha meg nem, leborotválja a fejét, mert most ez a hülyeség megy. Has? Látod, mennyi huszonáves futkos sörhassal? Öregszag? Attól tartok, fogalmad sincs, mit jelent. Majd ha te leszel ötven, megtudod, mekkora hülyeségeket beszélsz! A böre pedig egy normális férfinak ráncos, hanem a sok hülye szoláriumozós csajnak, amelyik januárban is szarrá égetteti magát! Az ilyenek már harmincévesen ráncosak, látom a strandon eleget.

,,A mai embert az érzékiség rángatja, csak a csábító-szépet ismeri s

az öreg arc hatalmas szépségéhez kevésnek van szeme.

S többnyire el is rútítják ifjú arcukat, nemiségük plakátját

formálják belőle; s elrútítják öreg arcukat is, mert a fiatalság

nyomorúságos roncsát őrizgetik rajta."

2020. máj. 29. 06:28
 42/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért térsz ki és mutogatsz a fiatalokra folyamatosan.. Nem írtam, hogy nincs igénytelen vagy öreges fiatal, és azt sem értem, miért fáj beismerni, hogy az 50 feletti férfiak itthon nem az igényesség mintaképei. Ahogy azt sem, miért fáj, hogy egy fiatalabb férfi aki feszes, friss, az szebb. Ez szimpa biológia, nőknél is a fiatalabb a szebb. Apám is 50 felett kezdett megroggyani, barátnőim apukái sem valami szexszimbólumok.. Egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan férfit ismerek ebben a korosztályban akiken megakad az ember szeme.
2020. máj. 29. 08:32
 43/47 anonim ***** válasza:

Én, én, én...

Feszt csak ezzel jössz kérdező. Hogyhogy nem mondtál rosszat magadról sosem hm? Te vagy a csúcs, az ászok ásza. Nem vagy valami emberi, mások hátrányába bele tudsz kötni, de neked is tuti van nem egy ilyen gondod. Fél karomat rátenném hogy nárcisztikus hajlamod van ami gondolom tudod hogy egyfajta mentális zavar, tipikus jellemzőkkel rendelkezel. "Mindenkinél jobb vagyok, akárkit akármikor megkaphatok, jobban nézek ki bárkinél."

El kéne menned pszichológushoz.

2020. máj. 29. 09:28
 44/47 A kérdező kommentje:
42! Te se leszel mindi huszonéves, ezt ne feledd! S ha majd akkor is így látod a világot, abból nagy bajod lesz!
2020. máj. 30. 10:32
 45/47 A kérdező kommentje:
43! nem igazán sikerült felfognia, mi is a téma!
2020. máj. 30. 10:33
 46/47 anonim ***** válasza:
49%
42, Ezek tények. Én elfogadom a saját öregedésemet. Neked van ezzel problémád, és próbálsz fiatal maradni úgy, hogy tagadod a valóságot és lehetőségek nélküli lányokat fűzöl..
2020. máj. 30. 10:42
 47/47 A kérdező kommentje:
46. Teljesen félreértetted a helyzetet. Mondom, hogy nem sikerült megérteni! Ráadásul még azt se tudod, mit írsz le. Ezért mondtam, hogy funkcionális analfabéta vagy. Mi az, hogy ,,lehetőségek nélküli lányok"? Teljesen értelmetlen jelzős szerkezet.
2020. máj. 31. 07:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!