Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonötéves csajjal?
Figyelt kérdés
Gyerekkori barátom fiának a barátnője jelzett, hogy örömmel venné, ha... El is mentünk egy kocsmába, megbeszéltük a dolgot, most arra vár, hogy mikor. Szerintetek?2019. dec. 17. 14:39
12/47 anonim válasza:
MI a kérdés? Nem vagy biztos a korában? Kérd el a személyiét! :D
13/47 anonim válasza:
Kifejthetnéd, hogy mire vagy kíváncsi, hogy mi a kérdésed.
14/47 A kérdező kommentje:
Mi a gond azzal, ha a csajt nem egyből motelbe, hanem egy kisvendéglőbe (kocsmába) vittem beszélni erről a dologról. Nekem feleségem van, neki meg barátja, majdnem vőlegénye. De élénk, mai huszonéves és kíváncsi. Ennyi a történet. Biztos, hogy meg fogom dugni, csak érdekel, kinek mi erről a véleménye, hogy látja a dolgot.
2019. dec. 17. 15:25
15/47 anonim válasza:
Vagyis nincs is semmi kérdésed, csak dicsekedni jöttél.
16/47 anonim válasza:
Ezt miért nem az asszonytól kérdezed?
Ezért sem kell házasodni, csak kihasználni az ilyen férgeket, mint te is.
17/47 anonim válasza:
Az, hogy én mit gondolok, szerintem teljesen irreleváns. A helyedben megkérdezném viszont a kedves nejed véleményét, mert azzal már mennél is valamire.
18/47 anonim válasza:
Nagy kamud van neked nem szeretőd. Ez is csak egy provokáció, nem több. Örömmel venné? Micsodát? A ráncos bőrbatyut szájjal lengetni a lábad között? LOL
Nekem meg anyám barátnőjének másodunokahúgával volt dolgom. Becsszó.
19/47 A kérdező kommentje:
15! De van! A kérdés az, hogy megkockáztassam-e?
2019. dec. 17. 15:48
20/47 anonim válasza:
Előbb ezt írtad te idióta: "Biztos, hogy meg fogom dugni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!