Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor rajtakaptad a pasid egy másik csajjal, akkor csináltál olyat, hogy jó alaposan megtépted a ribi haját?
Figyelt kérdés
Akár ha a csaj szedte el, vagy csábította el a pasid, dühből nekimentél a csajnak? Olyan történt már veled, hogy úgy megtépted, hogy a kezedben maradt rengeteg haja? Lett valami következménye?2018. febr. 11. 18:48
1/19 anonim válasza:
A csajt minek bántottam volna? OK, hogy két emberen múlik, de azért a páromnak van nagyobb bele szólása, hogy megtörténik vagy sem.
2/19 anonim válasza:
Nem, két ok miatt:
-nem vagyok egy állat
-lehet a csajt behülyítette, akkor hol az ő hibája ez? lehet nem is tudott rólam
3/19 anonim válasza:
Az agresszió nálam nem játszik semmilyen szinten, így, ha ezt látnám, akkor azonnal szakítanék. Ennyi.
4/19 anonim válasza:
Akkor is "ribi", ha te vagy az?
5/19 anonim válasza:
Már alapból soha nem foglalkoztam verekedős ribikkel.
Idegbeteg, verekedős nők nem az én világom.
6/19 anonim válasza:
Nem voltam még sosem ilyen szituációban, de nem tépném meg a csajt. Magamat ismerve egy pár pillanatig sokkoltan nézném őket, majd legközelebb amikor újból látnak, már rég a cuccaim pakolom, mindezt kb egy szó nélkül. A pasimnak esetleg lekevernék egyet, de a csajt látványosan levegőnek nézném. Ez sem kifejezetten érett vagy intelligens hozzáállás, de a fizikai agressziónál még mindig jobb.
7/19 anonim válasza:
A "lekevernék egyet" az nem fizikai agresszió?
8/19 anonim válasza:
Miért ribi?
Úgy bírom azokat a lányokat akik leribizi azt aki a csavojanak kell.
Soha nem tennék ilyet nem vagyok állat. Ha meg ő jön nekem, akkor hadd szoljon.
9/19 anonim válasza:
Csak bizakodni tudsz, hogy nem készíttetett látleletet.
Intelligencia kérdése, hogy emberi hangnemben tudunk-e kommunikálni, vagy állatot megszégyenítő stílusban nyilvánulunk-e meg. Rajtunk múlik :).
Előferdült már hasonló, és nem a lányt hibáztattam, nem torkollott hajtépésbe.
Kéne egy gyakoriallatkerdesek.hu oldal :D.
10/19 anonim válasza:
Elszedni ,el csabitani nem lehet senkit!!! Nem konyv a ferfi hogy le emeljuk a polcrol.Ez valami önmegnyugtatas? Hogy minden jó volt csak jott es elvette??? Ha mar idaig fajul a dolog ,akkor szakitani kell ,nem megtepni es tarsai ,vagy minden nőt megtepni fogsz??? Gondolom meg eroszakoltak szegeny csavot te csak mentened,a k@@vak elől.szomoru
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!