Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Amikor rajtakaptad a pasid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor rajtakaptad a pasid egy másik csajjal, akkor csináltál olyat, hogy jó alaposan megtépted a ribi haját?

Figyelt kérdés
Akár ha a csaj szedte el, vagy csábította el a pasid, dühből nekimentél a csajnak? Olyan történt már veled, hogy úgy megtépted, hogy a kezedben maradt rengeteg haja? Lett valami következménye?

2018. febr. 11. 18:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Óvodás stílus.
2018. febr. 12. 19:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Olvasd el a történetemet...Jártunk pszichológusnál és említettem neki, hogy szeretném a nőt egyszer legalább élőben látni..A pszichológus megtiltotta, mert vszínű nem maradt volna az ártatlanság életben..
2018. márc. 22. 10:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Hol van a torteneted?

Amugy en nem vagyok egy agresdziv ember,de az a no amiket muvelt,megerdemelte volna Aztan vagy hat ev utan,meglattam eloben.A megyei korhaz gerincseb.i szakrendelojen.En ferekfajas miatt voltam vizsgalaton,de ot mutottek gerin cservre...vajon miert...!!?

Akkor mar csak szanalmat ereztem iranta...

2018. márc. 22. 11:21
 14/19 anonim ***** válasza:

""Mit tennétek megcsalás után? Tanácsot, (esetleges tapasztalatok alapján) szeretnék kérni.""

Hidd el bizsereg a kezem még közel három év után is...

Egyszer beszéltünk telefonon, akkor már nem voltak együtt, de mivel tervezett beszélgetés volt így egy darab sanax után egész nyugodtan társalogtunk.

2018. márc. 22. 11:26
 15/19 anonim ***** válasza:

Te megtépted?

Mondjuk szerintem az ilyenek megérdemlik, csak az a baj hogy aki ilyet csinál az általában már meg is tudja védeni magát.

2018. márc. 22. 12:09
 16/19 anonim ***** válasza:

Katinka,en a 13 as vagyok,olvastam a torteneted.

En is itt ontottem ki a szivem anno,nalunk 8 eves a tortenet,mi is 30 eves hazasok voltunk tavaly,azota jobb lett minden...de a bizalom megtort,bar azota semmi gyanus nem volt.

Inkabb a no volt,aki n akart beletorodni a dolgokba,bar mara o is lenyugodott,szult egy 3.gyereket annak akit megcsalt...mar nem gyulolom,inkabb halas vagyok,tudom morbid,mert ha o nincs,leh h mar reg elvalunk.

Nalunk is ettol lobbant fel ujra a lang,es rajottunk meg szetetjuk egymast,es sokat valtoztunk is mindketten jo iranyba...

2018. márc. 22. 14:23
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves megtépő és 13-as!

Nem, nem találkoztam vele , egyszer majdnem egy cége bulin, de el lett távolítva,hozzáteszem szerencsére.

Nem vagyok brutális típus, sőt kifejezetten konfliktuskerülő.De ha találkoztunk volna ,akkor most valószínüleg nem a kislányom tornaedzésésen gyönyörködnék a mozgás szépségében, és nem lenne már a gyerekeimenk édesanyja, legalábbis nem velük..:-(

Mert a rib még sajnáltatta magát..Pedig a férjem mondta neki, hogy 3 gyereke van felesége..akkor nem megyek bele, illetve ha belemegyek akkor ezzel számolok...Ez a negatív oldal..Nehogy már valaki heti kétszer szexistennőnek érezze magát..Én meg itthon vasaljam az ingeket..Ez a lotty engem komplett idiótának nézett

2018. márc. 22. 17:20
 18/19 anonim ***** válasza:
Katinka, írtam privit, és a másik kérdésedhez is.Engem még a szerető zaklatott,miután szakított vele a férjem, és mi újrakezdtük..:(
2018. márc. 24. 09:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Soha nem süllyednék ilyen primitív szànalmas szintre. Ha a pasim megcsalt az az ő sara. A nő értékrendjéhez, erkölcsi tartàsànak hiànyàhoz semmi közöm. Csak sajnàlni tudom, hogy annyira igénytelen, hogy 3. fél, egy szimpla szerető, dugópajti lesz, beèri ezzel, de az ő dolga. Nekem csak a pàrom tartozna elszàmolàssal. Illetve nem tartozik mert az expasijaimhoz semmi közöm:) Tehàt épp az adotthoz sincs a tovàbbiakban.

Amikor valaki ilyenkor a 3. Felet tàmadja, az egyrészt végtelenül szànalmas, màsrèszt ostoba, harmadrèszt csak magàt égeti. Ràm egyik sem jellemző.

2018. márc. 24. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!