Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Huszonötéves csajjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonötéves csajjal?

Figyelt kérdés
Gyerekkori barátom fiának a barátnője jelzett, hogy örömmel venné, ha... El is mentünk egy kocsmába, megbeszéltük a dolgot, most arra vár, hogy mikor. Szerintetek?
2019. dec. 17. 14:39
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Geronimo! Nekem jópár alkalommal volt már a házasságom alatt huszonéves szeretőm, ez nekem nem nagy szám. De itt most arról van szó, hogy egy gyermekkori barátom, egykori osztálytársam huszonötéves fiának a csaja akar dugni velem.
2019. dec. 17. 16:02
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiderül, nemcsak a házasságod ugrik, hanem a barátod is.

Jó kis perpatvar lesz, az biztos.

2019. dec. 17. 16:06
 23/47 anonim ***** válasza:
92%
Biztos az a tipikus igénytelen apakomplexusos rocker csaj ha jó volt neki a kocsma is. Dugd csak meg majd elkapsz valami jó kis nemi betegséget mert az ilyen már rég végigdugatta magát az összes 50es férfivel akit ismer.
2019. dec. 17. 16:33
 24/47 anonim ***** válasza:
81%

"mondták már nekem huszas csajok, hogy a mai huszonévesek a nyomomba se érhetnek."

pfff mekkora troll :D

2019. dec. 17. 16:44
 25/47 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom, nem fogod a meglátásom semmibe nézni, a tanácsom megfogadni, de azért nyilvánítok véleményt :)

42 éves csinos nőként is kiröhögnék egy 50+ házas férfit egy ilyen “gáláns ajánlattal”.

Gusztustalan vagy számomra/ már úgy emberileg, erkölcsileg, ergo még ha tartod is magad valamire A KORODHOZ KÉPEST (de nem, mert szerinted jobb vagy a huszonéves fiataloknál, ez röhejes!) .

Legalább egy csepp eszed lehetne, ha tartásod semmi. :(

Szégyen ez az egész hozzáállásod... de mit ad neked mégis egy kósza numera? Mert érzékiséget, valódi intimitást, teljes felszabadultságot biztosan nem. Ahhoz bizalom is kellene (egy félórás kocsmázás nem az, akkor se, ha egyeztettétek a pózokat :D, meg önismeret is, ami leharcolt, KÉSŐ KÖZÉPKORÚ “férfiként” (az idézőjel a takonygerinc miatt illet :) 25 éves fitt kiskakast játszva inkább szánalmas, mint szexuálisan vonzó...

Szerencsétlen feleséged és szegény barátod... ennyire tartod a számodra fontos embereket.

“Nagyszerű”, szerethető értékrendű ember lehetsz tényleg :(

Gratulálok.... azért majd alkalomadtán, mondjuk a szeretet ünnepén kérdezd meg édesanyád, fuatal korában elment volna-e egy ilyen paprikajancsival... vagy meditálj el picit azon, hogy a kamasz/fiatal felnőtt lányodra szuszogva izzadó haverod képe eltölt-e diszkrét hányingerrel?

Nos, ilyen vagy :)

2019. dec. 17. 17:53
 26/47 anonim ***** válasza:
24%
A barát helyében simán lekúrnám a kérdező lányát is, meg a feleségét is. Megérdemelné.
2019. dec. 17. 18:02
 27/47 anonim ***** válasza:
6%
Nagy penge lehetsz. Én 30 vagyok, azt mondják jól nézek ki mégsem kapkodnak értem a nők, te meg 50 fölött 25 évest húzhatsz nyársra engedelmével. Egészségedre!😉
2019. dec. 17. 18:17
 28/47 anonim ***** válasza:
0%
Nyomd meg. Én is megnyomnám
2019. dec. 17. 18:31
 29/47 anonim ***** válasza:
25%
50 évesen nem itt kérdezősködik az ember. Maximum tanácsot ad.
2019. dec. 17. 19:19
 30/47 anonim ***** válasza:
22%

Jól haladtok, lassan eléritek, hogy egy nő sem fog bízni a pasikban.

Normális pasik, köszönjétek meg ezeknek a fa...ládáknak, hogy lassan nem lesz nő, aki házasságot, gyereket akar.

2019. dec. 17. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!