Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonötéves csajjal?
"Normális pasik, köszönjétek meg ezeknek a fa...ládáknak, hogy lassan nem lesz nő, aki házasságot, gyereket akar."
Nem akarok mentegetni senkit, de a házasság mindig is képmutató intézmény volt. Akinek meg igent készülsz mondani, arról már csak tudod, van-e gerince...
25. vàlaszoló vagyok.
A magad intellektus mellé nem árt, ha társul némi gerinc.
Kihasználni bármit, bárkit rgyszerűen jellemtelenség, ez a véleményem csak megerősödött veled kapcsolatban.
Az pedig, hogy velem magázódva modoroskodsz épp azt mutatja, hogy nem vagy egy igazá tanult és elegáns ember sem :D
Még jó, hogy nem kezdesz itt győzködni, hogy normális, amit csinálsz és vállveregést érdemelsz :)
A feleségednek mondd mindezt el és akkor kivagyiskodhatsz. Enélkül egy farokvezérelt, érzelmileg alacsony szintű, gerinctelen hím.
Kissé fura hogy nem akarsz kapcsolatot senkivel, holott annyira főnyeremény vagy. Meg ez a folyamatos öntömjénezés is kissé gyanús nekem. Feltételezem a csaj nem olyan hűséges típus, pont mint te magad. Talán a faszi is keresett azóta szeretőt vagy kurvázik.
Miért jó neked másik nőjét dugni? Főleg ha a gyermekkori haverod (el tudom képzelni milyen lehet az a család is meg a barátságotok) fiának a párját.
Gondolom neked az egész életed erről szól h mindenkit aki él és mozog a világ meg mások élete le van xarva.
Másrészt eléggé provokatívan írtad ki, szal bele tudom a kamut is képzelni a hsz-ba.
A férfiak is öregszenek, csak ők később. Főleg itthon, ahol nincs annyira kultúrája még a férfiak szépségápolásának. Egy átlag magyar 50-es férfi kopaszodik, aputeste van jobb esetben, rosszabban sörhas, elkezd öreg szaga lenni és a naptól már réges régen ráncos a nyaka és a keze. Tényleg kevés a vonzó 50-es, látom. Hiába lenne egy bika az ágyban, ha nem vonzó.
Amúgy igen, a sikered kulcsa itt van,hogy ezek szerint a szinteden keresgélsz nőt, így érhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!