Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Huszonötéves csajjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonötéves csajjal?

Figyelt kérdés
Gyerekkori barátom fiának a barátnője jelzett, hogy örömmel venné, ha... El is mentünk egy kocsmába, megbeszéltük a dolgot, most arra vár, hogy mikor. Szerintetek?
2019. dec. 17. 14:39
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
0%

"Normális pasik, köszönjétek meg ezeknek a fa...ládáknak, hogy lassan nem lesz nő, aki házasságot, gyereket akar."

Nem akarok mentegetni senkit, de a házasság mindig is képmutató intézmény volt. Akinek meg igent készülsz mondani, arról már csak tudod, van-e gerince...

2019. dec. 18. 12:04
 32/47 A kérdező kommentje:
25-ös hölgynek! Asszonyom! Nincs elegendő információja, igaz nem is írtam sokat a történetről. Csak az érdekesség kedvéért: tavaly volt 42 éves asszonyka barátnőm is. Sok negyvenes nő szaladgál, akik kifelé azt mutatják, hogy minden tökéletes, de a mélyben két perc alatt láthatóvá válik, hogy semmi sem az. Az efféle asszonykák általában nagyon hálásak egy-egy jó szexuális élményért. De tételezzük fel, hogy magának erre nincsen szüksége. Ettől még elhiheti, hogy nagyon sok nő kedveli a kalandot, esetünkben ez a huszonnégy éves leányzó (kiderült, a barátja huszonöt, ő eggyel kisebb) tizenhat éves kora óta együtt van a barátjával, soha életében más férfi nem volt az életében. Aranyos, intelligens, bár nem túl tanult kis nőci, akit leginkább a magasabb intellektus vonz. Velem igen jól és sokat tud beszélgetni, a barátjával ez nem megy annyira, mivel a srác egyszerű melós gyerek, a csaj viszont mostanra érett be s érzi, hogy többre lenne igénye. Tudja nem minden a szex, de rajta keresztül számos dolog megnyílhat egy fiatal nő számára, ami eddig rejtve maradt. és az ilyen kis fiatal nők épp az intellektushoz való atavisztikus vonualomnak köszönhetően tolják le a bugyijukat, ezt én tapasztalt férfiént pontosan tudom és ki is használom. Soha nem volt még ebből bajom, mert utána sem szoktam magukra hagyni a nőket, vagy megismételjük még a dolgot néhányszor vagy nem, a lényeg nem ez, hanem az, hogy tartok több levezető beszélgetést, lelki órát, amelyek sokkal tartalmasabbak, miután már dugtunk is. A lányok feltöltődve kerültek ki idáig az ilyen kapcsolatból és olyan is akad, aki sok év műltával ma is a nyakamba ugrik, ha találkozunk valahol és beszélgetni szeretne.
2019. dec. 19. 08:10
 33/47 anonim ***** válasza:
100%

25. vàlaszoló vagyok.

A magad intellektus mellé nem árt, ha társul némi gerinc.

Kihasználni bármit, bárkit rgyszerűen jellemtelenség, ez a véleményem csak megerősödött veled kapcsolatban.

Az pedig, hogy velem magázódva modoroskodsz épp azt mutatja, hogy nem vagy egy igazá tanult és elegáns ember sem :D

Még jó, hogy nem kezdesz itt győzködni, hogy normális, amit csinálsz és vállveregést érdemelsz :)

A feleségednek mondd mindezt el és akkor kivagyiskodhatsz. Enélkül egy farokvezérelt, érzelmileg alacsony szintű, gerinctelen hím.

2019. dec. 19. 15:58
 34/47 A kérdező kommentje:
25! Hölgyem, az udvariasság nem modoroskodás! Ismeretlen negyvenes nőt nem szoktam letegezni, még a neten sem. Sajnálom, így neveltek. Ami a kihasználást illeti, ez sem áll meg. Tudja a férfinak van vadászösztöne és vadász cseleket is alkalmaz. A fenti történet is vadászcsellel alakul. A nők meg csábítani szoktak és csábítási trükköket, módszereket alkalmaznak, még a bájitalt sem vetik meg.
2019. dec. 20. 07:45
 35/47 A kérdező kommentje:
No hát... megdugtam! Több alkalommal is. Szeptemberben lesz az esküvője, arra azért nem megyek el. Talán majd ha asszony lesz, ismét megdugom. Fogalmam sincs, miért rinyálnak a mai csajok, hogy nincsenek normális pasik, itt vagyok például én. Jól tartok egyszerre kettő, akár három nőt is, diszkrét vagyok, udvarias, ismerem a határokat, azonosulni tudok a huszonévessel és a negyvenesekkel is, mindegyik korosztállyal órákig tudok beszélgetni dugás előtt is és után is, házias vagyok, mindent meg tudok szerelni, sokat olvasok és tájékozottságra törekszem, tudok főzni, értek a gyerekek nyelvén. Szóval ha csak kiváncsiságból is, miért ne dugna velem egy huszonéves? Amikor harmincnégy voltam, tizenhat éves csaj dugatta meg magát velem.
2020. máj. 26. 08:11
 36/47 anonim ***** válasza:

Kissé fura hogy nem akarsz kapcsolatot senkivel, holott annyira főnyeremény vagy. Meg ez a folyamatos öntömjénezés is kissé gyanús nekem. Feltételezem a csaj nem olyan hűséges típus, pont mint te magad. Talán a faszi is keresett azóta szeretőt vagy kurvázik.

Miért jó neked másik nőjét dugni? Főleg ha a gyermekkori haverod (el tudom képzelni milyen lehet az a család is meg a barátságotok) fiának a párját.

Gondolom neked az egész életed erről szól h mindenkit aki él és mozog a világ meg mások élete le van xarva.

Másrészt eléggé provokatívan írtad ki, szal bele tudom a kamut is képzelni a hsz-ba.

2020. máj. 26. 08:31
 37/47 A kérdező kommentje:
36! Ki mondta, hogy nem akarok kapcsolatot senkivel? A feleség nem kapcsolat? Semmi provokáció nincs, csak értesítettem a közönséget, hogy ez a csaj is ki van pipálva. A gyermekkori barátomat ugyan miért érdekelné, hogy a fia csaját ki dugja? Mi köze ennek a barátsághoz? Semmi az égvilágon. Akadt egy huszonéves kíváncsi leányzó, megbeszéltük a dolgot, de itt vége van. Mindenki megy a maga dolgára.
2020. máj. 27. 08:00
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is gyanús ez huszonéves nőként. Mármint, én sem vagyok szent, de annyira fura elképzelni is, hogy egy szépsége teljében lévő nő, tényleg 50-es férfival akarná kielégíteni a kiváncsiságát. 30-40 között van toppon egy férfi, sokkal inkább valószínűbb, hogy innen választ valaki szeretőt. Vannak vonzó 50-esek, de valami hihetetlen ritka és ők biztosan nem itt dicsekednének. Vagy igaz a sztori és nem túl szép az a lány, ezáltal nincs sok lehetősége.
2020. máj. 27. 08:34
 39/47 A kérdező kommentje:
38! Egy ilyen dugásnak nem attól van vagy nincs jelentősége, hogy szép-e a leány. Egyébként abszolut átlagos csaj. Ami pedig a férfiakat illeti, tévedsz, a férfi végig topon van. Ha magamat nézem, ma messze profibban kúrok, mint harmincévesen. Hasonlóság csak annyi, hogy harmincévesen is át tudtam kúrni az éjszakát meg ma is. Soha nem értettem azokat a viccelődéseket, meg történeteket, hogy x év felett valakinek potenciaproblémája lehet. Szerintem akinek ötvenesen nem áll masszívan a bránja, az a harmincas éveiben is gyenge muzsika lehetett.
2020. máj. 28. 06:02
 40/47 anonim ***** válasza:

A férfiak is öregszenek, csak ők később. Főleg itthon, ahol nincs annyira kultúrája még a férfiak szépségápolásának. Egy átlag magyar 50-es férfi kopaszodik, aputeste van jobb esetben, rosszabban sörhas, elkezd öreg szaga lenni és a naptól már réges régen ráncos a nyaka és a keze. Tényleg kevés a vonzó 50-es, látom. Hiába lenne egy bika az ágyban, ha nem vonzó.

Amúgy igen, a sikered kulcsa itt van,hogy ezek szerint a szinteden keresgélsz nőt, így érhető.

2020. máj. 28. 06:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!