Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján szerintetek lefeküdt a csajjal a barátom?
6 éve vagyunk együtt. Tegnap belépve hagyta a Facebookját és láttam, hogy levelezik egy csajjal, aki a munkatársnője. Csak egy beszélgetést sikerült elolvasom, mert a többit törölte.
A (a csaj): nincs kedvem felkelni
B (barátom): Hm.. odabújnék hozzád, megcsokolnam a nyakad jó hosszan... a hasadra fektetnélek....
A: imadlaaaak
B: :D
A: szeretlek am
B: én is teged. Akarlak
A: hejjj <333
...
A: Zsófi (én) ???
B: megvárt este, most nem volt szex, de előtte 2 napig folyamatosan
A: naaaah hooopaaaa :)) mondom én h szeret téged nagyon, csak sokat veszekedtek.
B: nem tudom most mit érzek, egyelőre
A: mert sokat bántottatok egymást, de majd kialakul benned mit szeretnél, látod h ő szeret téged
B: nem tudom mi lesz....
A: :((( nem egyszeru, olyan mintha egy pótlékot keresnél, keresed azt amit otthon nem kapsz meg
B: pontosan.
Ezt sikerült elcsípnem. Még nem borítottam ki a bilit. Szerintetek ez mi? Lefeküdtek?
Mindegy nem? Kib.asznam a pi.csaba.
Remelem nalad lakik, es ki tudod a ruhait dobalni az ajto ele
Hát igen.
Viszont azt vedd alapul, hogy ezentúl nem fogsz benne megbízni.....kérdés meddig akarod húzni.
Ez alapján lefeküdtek, de ha mégsem, én a helyedben akkoris kidobnám. Ez mélységesen megalázó, és gusztustalan.. kinyomtatnám a beszélgetést és csak ott hagynám neki. Arra se méltatnám, hogy kimondjam, hogy vége.
Nagyon sajnálom, kitartást neked!
Tök mindegy, ha még nem is feküdtek le, majd le fognak, ha lesz rá lehetőség.
Én ennyi után már simán kivágnám. Mi a kérdés???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!