Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A párom 4x lefeküdt mással,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom 4x lefeküdt mással, de azt mondja csak az alkohol tehet róla?

Figyelt kérdés
3. hónapja vagyunk együtt, most bevallotta, hogy mikor hétvégenként a barátnőivel bulizott igazából csak egy pasival ment akivel 4x lefeküdt, de csak azért mert sokat ivott de azt mondta tegnap engem szeret nyugodjak meg. Őszintének éreztem az egészet különben titkolózhatna még. Azt mondta menjünk el este vacsorázni és beszéljük át az egészet mert nem akar elvesziteni. Szerintetek is megérdemel még egy 2. esélyt? Ő a második barátnőm eddig. 28/F

2018. ápr. 26. 12:25
1 2 3
 1/28 anonim válasza:
95%
4- et bevallott, ne hagyd h kihasználjon. Keress mást.
2018. ápr. 26. 12:28
 2/28 anonim ***** válasza:
95%

én lapátra tenném, a megcsalásnál azonnal kuka

de itt most a te életedről van szó, van akinek belefér a megcsalás, döntsd el neked elfogadható e, hogy néha elmegy és a piára fogja, hogy dug ezzel-azzal

2018. ápr. 26. 12:29
 3/28 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem is nyugodj meg, és nyugodtan menj el vele vacsorázni, majd nyugodtan mond neki, hogy ez az utolsó közös beszélgetésetek.

Igen az alkohol vágykeltő. Igen, előfordulhat egy kapcsolat elején, hogy a másiknak más is van...

De hogy 4x? Ne légy ló!

2018. ápr. 26. 12:29
 4/28 A kérdező kommentje:
Ti jártatok már hasonlóan? Mennyire elfogadott ez, nem vagyok tapasztalt
2018. ápr. 26. 12:30
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
Hogy menniyre fogadod el, neked kell eldönteni.
2018. ápr. 26. 12:33
 6/28 anonim ***** válasza:
94%
2. Esely? Nalam egy megcsalas egy esely, en nem adok senkinek sem 5. Eselyt. Ha valakit nagyon szeretek nem csalom meg. Menyjen azzal a csavoval dugni. Te meg normalist keress, bar ahogy egyre inkabb elnezem olyan mar nincs.
2018. ápr. 26. 12:46
 7/28 anonim ***** válasza:
78%

...mint macskát szarni.

Bárhonnan nézem. 4-szer megcsalt, ráadásul ezek szerint az alkohol hatására teljesen kifordul önmagából.

Nagyon nagy barom vagy, mert egyáltalán elgondolkozol azon, hogy kapjon "második" esélyt.

2018. ápr. 26. 12:53
 8/28 anonim ***** válasza:
75%
Ne etessétek a trollt, elmúlt az ebédidő.
2018. ápr. 26. 12:55
 9/28 iamaveryniceguy ***** válasza:
81%

"mikor hétvégenként" -> tehát több hétvége

"igazából csak egy pasival ment" -> szóval többször külön alkalmakkor ment a pasival

"lefeküdtek, de csak azért mert sokat ivott" -> ...

Szóval többször, különböző alkalmakkor lefeküdt a csókával, mert ivott. Már az első ilyen alkalmat se bocsájtanám meg, de most te tényleg olyan hülye vagy, hogy ezt az érvet elfogadod?

Ember még az első esetén lehet olyan hülye az ember, hogy "oké alkohol...megbocsájtok (NEM!)", de ő utána még háromszor megcsinálta ezt :D

2018. ápr. 26. 12:57
 10/28 anonim ***** válasza:
92%

Zéró tolerancia.

Ha félredugott, mehet amerre lát. Az alkohol nem kifogás, annyit kell inni, hogy tudja, mit csinál.

Menjen vele vacsorázni a hóhér, én biztos nem adnék neki egy szelet vajas kenyeret se ezek után.

2018. ápr. 26. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!