Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 4x lefeküdt mással, de azt mondja csak az alkohol tehet róla?
én lapátra tenném, a megcsalásnál azonnal kuka
de itt most a te életedről van szó, van akinek belefér a megcsalás, döntsd el neked elfogadható e, hogy néha elmegy és a piára fogja, hogy dug ezzel-azzal
Szerintem is nyugodj meg, és nyugodtan menj el vele vacsorázni, majd nyugodtan mond neki, hogy ez az utolsó közös beszélgetésetek.
Igen az alkohol vágykeltő. Igen, előfordulhat egy kapcsolat elején, hogy a másiknak más is van...
De hogy 4x? Ne légy ló!
...mint macskát szarni.
Bárhonnan nézem. 4-szer megcsalt, ráadásul ezek szerint az alkohol hatására teljesen kifordul önmagából.
Nagyon nagy barom vagy, mert egyáltalán elgondolkozol azon, hogy kapjon "második" esélyt.
"mikor hétvégenként" -> tehát több hétvége
"igazából csak egy pasival ment" -> szóval többször külön alkalmakkor ment a pasival
"lefeküdtek, de csak azért mert sokat ivott" -> ...
Szóval többször, különböző alkalmakkor lefeküdt a csókával, mert ivott. Már az első ilyen alkalmat se bocsájtanám meg, de most te tényleg olyan hülye vagy, hogy ezt az érvet elfogadod?
Ember még az első esetén lehet olyan hülye az ember, hogy "oké alkohol...megbocsájtok (NEM!)", de ő utána még háromszor megcsinálta ezt :D
Zéró tolerancia.
Ha félredugott, mehet amerre lát. Az alkohol nem kifogás, annyit kell inni, hogy tudja, mit csinál.
Menjen vele vacsorázni a hóhér, én biztos nem adnék neki egy szelet vajas kenyeret se ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!