Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom 4x lefeküdt mással, de azt mondja csak az alkohol tehet róla?
"azt mondja csak az alkohol tehet róla"
És az alkoholt ki itta meg?
Nyilván a szeszipar tehet róla.
Persze, mert az alkohol az köztudomásúlag varázsital, ami olyan új, idegen gondolatokat ültet az ember agyába, amik amúgy nem voltak ott.... lol
Kérdező, a ri...cod tojik rád, csak józanon van benne némi gátlás, valami miatt nem akar otthagyni/megcsalni. A pia feloldja ezt a gátlást, és olyankor őszintén cselekszik.
Ezt nem nevezném a "párom"-nak.
Ha bejön, akkor húzd meg mégegyszer, aztán dobd ki a francba.
N
Azt kifelejtettem a válaszomból: volt már, hogy én is becsíptem buliban, mert elszámoltam magam. Ilyenkor csak még lelkesebben zavartam el a pasikat, mert a józan szintnél is jobban rámjött, hogy mennyire odáig vagyok a páromért. :D
Valahogy így érez szerintem egy szerelmes ember alkoholos hatás alatt... Nem pedig másokkal kefél.
Egyébként tedd fel magadnak a kérdést: ezután meg tudnál bízni benne? Nyugodt tudnál lenni, ha nélküled megy valahova? Ha a válaszod nem, akkor a világon semmi értelme folytatni, még ha meg is tudsz bocsátani neki. Bizalom nélkül kalap sz.t se ér a kapcsolat.
Amikor már Te voltál a pasija akkor ő egy másik pasival töltötte a hétvégéket, akivel 4x dugott. Vagy többször de négyet vallott be. Ez ugye az alkohol hatására történt.
És amikor elment tőled a "barátnőihez" már részeg volt? Mert hazudott arról hová megy. Azt is alkoholra tudjuk fogni vagy józanul vert át többször? És amikor ez vele először megtörtént az alkohol hatására akkor miért nem mondta el megbánásként, hanem inkább még 3x átvert, hogy mehessen oda ahol ezek szerint tudta mi történt és újra történhet.
Szerintem valamin összeveszett a palival és megijedt, hogy a pasi kitálal neked vagy valahogy a füledbe jut a dolog és ezért hirtelen inkább bevallotta, lásd milyen rendes és mennyire bánja, szóval inkabb megelőzni akarja a bajt mint a lelkiismerete működik. Vagyis megint palira vett.
Ne légy már ilyen hiszékeny papucs!!!
Először is hazudott nekec sokszor abban, hogy kivel megy el szórakozni, pluszban meg is csalt. Innentől kezdve egy szavát nem hinném el ennek az embernek. Szó szerint hülyének néz. Egy vacsi, amit majd jól kifizetsz (mert te vagy ugye a férfi) megold mindent? Ne már, Kérdező, ne hagyd magad.
29/N
Persze... az alkohol tehet róla... :D
Akkor ne igyon! (hazugság az egész, ezzel menti magát... nincs ilyen hogy az alkohol tehet róla.
Elmesélek egy történetet: a pasi alkohol hatására néha megcsalta a feleségét (gyerekeik is voltak), végül a nőnek betelt a pohár, és elvált a pasitól, aki ennek hatására összezuhant.... érdekes módon utána hiába ivott alkoholt, tudott nemet mondani..a lelki trauma miatt...családi story)
Ez a pasi nem tisztel téged, azt hiszi megteheti amit megtesz...a másik pedig az, hogy nem szeret eléggé, ha nem tart attól, hogy elveszíthet...
sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!