Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, az alkohol mennyire oldja a gátlásotokat? Volt már, h kissé ittasan megtörtént olyan aktus/cumi, amit előtte nem is gondoltatok volna? Kinél mi a 'veszélyes' mennyiség? (feles, pohár bor pl. )
Figyelt kérdés
2018. ápr. 15. 17:18
1/6 anonim válasza:
Nálam már egy pohár bor is hat.:-)Nem volt még olyan,hogy az alkohol miatt vállaltam volna be olyan dolgot amit amúgy nem.Szex előtt amúgy jó,tényleg oldja a gátlásokat,a volt barátomat utána úgy meglovagoltam mint az ihaj.:)
2/6 anonim válasza:
Nálam nagyon oldja :D mondjuk bírom általában rövidet iszok (vodka, tátra tea, whisky cola) egyszer buliba nem terveztem, hogy egy idegen pasival smárolni fogok de megtörtént de többe nem mentem bele 19/l
3/6 anonim válasza:
Újévi házibuli volt, megfogadtam, idén nem lesz több egyéjszakás meg ilyenek, csak komoly kapcsolat.
Fél kettőkor már egy dákót szopogattam 21L
4/6 anonim válasza:
Szemely szerint, ha szexet akarok, akkor jozanon is akarok. Ha egyaltalan nem kivanom, akkor egy liter whiskey-t is belem onthetnek, akkor se
5/6 anonim válasza:
Haha, engem egy pohár bor simán megüt, kettőtől meg érezhetően részeg vagyok, sajnos nem bírom jól az alkoholt :)
Nálam annyiban befolyásolja, hogy olyannak, aki alapból, józanul is tetszik részegen könnyebben beadom a derekam, viszont senki olyannal nem feküdnék le, akihez nem vonzódom.
6/6 anonim válasza:
Olyannal részegen sem feküdnék le,aki nem jön be. Olyan volt már,hogy spiccesen beadtam a derekam,bár nem nagyon terveztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!