Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Min múlik a mennyiség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Min múlik a mennyiség?

Figyelt kérdés

Min múlik, hogy alkalmakként mennyi gyerek folyik le a lábatokon?

Komolyra fordítva a szót, mitől függ, hogy orgazmuskor mekkora mennyiségben távozik az ondó?

Jártam biológia órára, de nem emlékszem, hogy lett volna szó ilyesmiről, vagy csak egész egyszerűen már régen volt.

A kérdésem az ihlette, hogy megkértem a párom orál közben, hogy szóljon, ha érzi a végét, mert nem szeretném, hogy a számba élvezzen. Majd amikor éreztem, hogy megfeszül a teste, tovább folytattam, mert nem éreztem, hogy elment volna a számba. Ő pedig meglepődötten mondta, hogy ahhozképest, hogy nem akartam, hogy a számba élvezzen, még le is nyeltem...

#ondó #mennyiség #mitőlfügg
2018. ápr. 9. 11:05
 1/8 Noren1989 ***** válasza:
77%
#folyadékfogyasztás
2018. ápr. 9. 11:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

ami növeli:

- sport és egészséges élet

- vitamin (cink, D, vas, meg már nem emlékszem mit szedtem)

- sok sok folyadék, főleg víz

- kinti friss levegő

- laza gatya (boxer mondjuk)

- sok erotika, kacérkodás, megkívánás, de nem elsülés

- sok szex, de közben türtőztetés (vagyis ha aktív a szexuális élet, akkor a szervezeted termel, de ha azt akarod, hogy tényleg nagy adag jöjjön ki, akkor 3-5 napot érdemes várni)

ami csökkenti:

- cigi, alkohol

- ülés egész nap

- nem egészséges életmód

- rossz kaják

- sok recska, gyors kicsapások

- kevés intim szex

- cukros löttyök

2018. ápr. 9. 11:28
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó válaszolo király vagy ;-)
2018. ápr. 9. 11:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Minél tovább húzódik az aktus nálam annál több és hígabb. Na meg persze az sem mind1 mikor volt valami utoljára.

Én ma kb úszni fogok benne, mert több mint egy hete nem vertem ki.

2018. ápr. 9. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem a szex gyakorisága, ideértve a hokit is, az, ami meghatározza a mennyiséget. Még ami be tudja folyásolni, hogy csak egy gyors egészségügyi ürítésről van szó, vagy egy hosszú, vad együttlétről.
2018. ápr. 9. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Alapvetően csak attól, hogy mikor volt az utolsó ejakuláció. Egy nap után teljes a tár. 2., 3. menetnél már jóval kevesebb a leadott mennyiség . Új csajjal tervezett akció elött otthon szokás kitárazni, hogy tovább tartson az első menet.
2018. ápr. 9. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:

A mennyiség leginkább attól függ, hogy mikor élvezett utoljára. Például a második vagy harmadik menetnél, ha többször csináljátok egymás után, akkor lényegesen kevesebb sperma szokott jönni.

A spriccelés intenzitása, azaz hogy mekkora erővel, vagy milyen messzire lő, viszont inkább attól függ, hogy mennyire van felizgulva. Mondjuk ha hosszú ideig tart egy menet, vagy sokáig izgatod szájjal, akkor általában látványos lövés a vége.

2018. ápr. 9. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:

hehe, vicces olvasni a nagy okosságot:

"Attól függ a mennyiség, hogy mikor élvezett el utoljára"

HÁT NANÁ hogy attól függ. A székleted is jóval nagyobb ha 3 napja nem voltál WCn!

Kérdező: a pasid valszeg előtted kicsapta vagy 2-3szor, hogy bírja veled, én is csináltam kapcsolat elején, szinte semmi nem jött ki.

2018. ápr. 10. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!