Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján szerintetek lefeküdt a csajjal a barátom?
6 éve vagyunk együtt. Tegnap belépve hagyta a Facebookját és láttam, hogy levelezik egy csajjal, aki a munkatársnője. Csak egy beszélgetést sikerült elolvasom, mert a többit törölte.
A (a csaj): nincs kedvem felkelni
B (barátom): Hm.. odabújnék hozzád, megcsokolnam a nyakad jó hosszan... a hasadra fektetnélek....
A: imadlaaaak
B: :D
A: szeretlek am
B: én is teged. Akarlak
A: hejjj <333
...
A: Zsófi (én) ???
B: megvárt este, most nem volt szex, de előtte 2 napig folyamatosan
A: naaaah hooopaaaa :)) mondom én h szeret téged nagyon, csak sokat veszekedtek.
B: nem tudom most mit érzek, egyelőre
A: mert sokat bántottatok egymást, de majd kialakul benned mit szeretnél, látod h ő szeret téged
B: nem tudom mi lesz....
A: :((( nem egyszeru, olyan mintha egy pótlékot keresnél, keresed azt amit otthon nem kapsz meg
B: pontosan.
Ezt sikerült elcsípnem. Még nem borítottam ki a bilit. Szerintetek ez mi? Lefeküdtek?
Menj el dokihoz, ártani nem árthat.
Aki lepontozott mindenkit, aszerint ez tök normális egy kapcsolatban, vagy mi baja van? :D
15. Látod Jaguár. Már megint az ilyen f*$ztarisznyák jutnak szexhez, sőt, a s**gét kinyalja a barátnője, 24/24-ben készen áll arra hogy ez a pali ott és amikor megdugja. Természetesen ő a nagy pasi, mert a barátnője mellett más is lenyálazza a farkát.
Nem érdemes hűségesnek lenni, normálisnak, segítőkésznek, figyelmesnek, gondoskodónak. Én irigylem a csávót!
Nekem a fél életem ment rá a "normális" kapcsolatokra, a büdös nagy semmiért, a totális szexmentes életért.
Be kell lássam, jól tette a barátod hogy félrejár, legalább élvezi az élet örömeit, én sosem bocsátom meg magamnak, amikor nemet mondtam más nők közeledésére!
Dobjál egy pacsit a hapsikádnak a nevemben, aztán rúgd ki, hagy jusson több p*n**hoz! :D
Mit ér a jellem? Ha engem kérdezel, egy óriási nagy nullát! A mai világban egy rozsdás vasdarab ott az út szélén. Mindig arra ügyeltem, hogy egyenes maradjak, segítsek másoknak, lehessen rám számítani. Nos, van egy pár haverom, akik csak kollégák. Barátom talán 1, a nők semmibe vettek.
Ezek után felesleges itt nekem a jellemről beszélni. Hazug, f*s, képmutató és felszínes világban élünk, ahol az érték az, amit magadról elhitetsz a külvilággal. Perc emberek mindenhol, ahol az érdekek mentén történik minden.
Az ilyen világ nem karakán embereket kíván meg, hanem hazug csúszó mászókat, akik eme remek tulajdonságaik miatt élvezik az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!