Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonötéves csajjal?
Figyelt kérdés
Gyerekkori barátom fiának a barátnője jelzett, hogy örömmel venné, ha... El is mentünk egy kocsmába, megbeszéltük a dolgot, most arra vár, hogy mikor. Szerintetek?2019. dec. 17. 14:39
2/47 anonim válasza:
Tehát megk.nád a gyerekkori barátod fiának a barátnőjét. Nem tudom, hogy te vagy a nagyobb féreg vagy a csaj.
3/47 anonim válasza:
Hány éves vagy? Csak mert ezt lefelejtetted.
4/47 A kérdező kommentje:
3-nak: ötven felett. De ez semmit nem jelent, mondták már nekem huszas csajok, hogy a mai huszonévesek a nyomomba se érhetnek.
2019. dec. 17. 14:45
5/47 anonim válasza:
Ha független vagy, és ő is, akkor miért ne? Mit veszíthettek?
Egy kocsmánál azért nívósabb helyre is elviheted legközelebb...
6/47 anonim válasza:
A fogalmazás nem az erősséged és csak kocsmába vitted, tehát nem értem mit eszik rajtad, ráadásul egy internetes fórumon vársz választ arra, hogy dugj-e vagy sem. Nem te lehetsz a legélesebb kés a fiókban, az fix.😀 Egyébként igen, mehet a dolog, ha mindketten szinglik vagytok.
7/47 anonim válasza:
Az írásod viszont olyan, mint egy kilenc évesé.
8/47 anonim válasza:
Nem tudom, én 30 akárhány évessen se állnék ősze egy 50essel.
Meg ez a kocsmába...nem tudom elég gáz, olyan is lehet az a csaj.
Dugd meg ha akarod, de marha gáz.
N27
10/47 anonim válasza:
Te már ezt úgyis tudod hogy mit fogsz csinálni,valószínű ha így van ahogy írtad hogy megdöntöd,meg ha tényleg így van ahogy írtad azért imponál az ötvenéves fejednek hogy ez összejöhet,amúgy meg ha ilyen barátaim vannak minek ellenség??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!